BTC USD 48,969.7 Gold USD 1,786.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Twitter.com kena hack dengan “Iranian Cyber Army”

the_ultimatez_najman

Active+ Member
Messages
2,852
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,852
Reaction score
33
Points
30
Info aku bru dpt tdi...twitter kne hack ngan org iran..hahah

Twitterhacked.jpg

google-twitter.png

Iranian Cyber Army

THIS SITE HAS BEEN HACKED BY IRANIAN CYBER ARMY

[email protected]

U.S.A. Think They Controlling And Managing Internet By Their Access, But THey Don’t, We Control And Manage Internet By Our Power, So Do Not Try To Stimulation Iranian Peoples To….

NOW WHICH COUNTRY IN EMBARGO LIST? IRAN? USA?
WE PUSH THEM IN EMBARGO LIST ;)
Take Care.​

http://www.youtube.com/watch?v=V7BcDbxY2Wk&feature=player_embedded

masuk cnn lagi tu
http://www****n.com/2009/TECH/12/18/twitter.hacked/index.html?eref=igoogle_cnn
 
Sponsored Post

heartnet

Active Member
Messages
1,317
Joined
Apr 29, 2008
Messages
1,317
Reaction score
33
Points
30
pergh terer nye iranian ni..ape motif die yek?
 

afas77

Fun Poster
Messages
250
Joined
May 10, 2008
Messages
250
Reaction score
1
Points
15
Memang betul, ada keluar berita Astro malam tadi. Kat negara2 Islam memang ramai saintis / hackers yg terer2.....cuma diorang tak exposekan aje..selama ni UNCLE SAM dok pikir diorang lah yg paling terer dlm segala bidang.., tapi tu semua dalam filem2 Hollywood ajelah; nampak gempak..yg nyatanya., hampeh..
 

GEDEBE

Active+ Member
Messages
3,094
Joined
Sep 2, 2007
Messages
3,094
Reaction score
4
Points
25
Wah hebat juga org Iran nih...tapi apasal ya agaknya dia org hack Twitter...
 

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
Senang la kot utk expert2 or otai2 komputer ....setakat macam kita ni, PC problem pun kena panggil orang tolong, belum layak lagi la..heh3..:D

rasanya minat dulu bro yg penting. try google nie ****************** & tbd.my. belajar utk mencari ilmu bukan merosakkan ilmu...

Maaf mod kalo aku adv website utk pelajaran. sharing knowlege. yg lain guna akal fikiran...
 

lwashere

Active Member
Messages
2,163
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,163
Reaction score
18
Points
35
Wah hebat juga org Iran nih...tapi apasal ya agaknya dia org hack Twitter...

diorang nak bgtau yg usa bukan terer dlm semua bidang sampai diorang pun boleh hack security tak kuat mana punn
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register