Twilight

CG Sponsors




tuahhanani

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10


Siapa dah tengok movie TWILIGHT ni?
Actually movie ni dibuat berdasarkan novel karya Stephanie Meyer.
Ada 4 buah buku semuanya yang berkisar tentang cerita ni.

Saya ingin tanya komen kawan2 yang dah menonton filem ni.
Jom kita kongsi.


Pada saya...

Cerita ni antara muvie yang memang saya tunggu sebelum berakhirnya tahun 2008.
Dan sepanjang hidup saya, inilah satu-satunya cerita yang saya sanggup pergi panggung 2 kali.
Tak pernah umur pun saya pergi tengok muvie kat panggung lebih dari sekali.

1st time pergi dengan kawan. Weekend (29/11/2008-Sabtu). Show jam 5.45pm. Panggung penuh.
2nd time sanggup pergi sorang. Weekday (03/12/2008-Rabu). Show jam 8.05pm. Panggung penuh jugak.

Saya pun tak tau nak cakap apa yang buat cerita ni menarik saya untuk ke panggung kali kedua.
Bagai ada something yang memanggil2 saya ke panggung kali kedua.

Dari pemerhatian saya, cerita ini ada beberapa elemen.
Misteri, romantik, humor.
Robert Pattinson sebagai Edward Cullen memang berjaya memegang watak vampire tu.
Dengan gerak badan, air muka, cara bercakap, memang penuh misteri.
Dia berjaya melakonkan watak tu dengan sempurna.

Kristen Stewart sebagai Isabella Swan pun berjaya jugak mendatangkan gelisah saya dengan percakapan dan gayanya yang takut2 tu.

Apa komen kawan2 semua pulak ye...
 
Sponsored Post

joker83

Fun Poster
Joined
Aug 7, 2008
Messages
100
Reaction score
0
Points
10
movie ni ok r..
out of 10 stars, aku bg 8 stars
vampire alaf baru..masing2 ada power masing2..
ni nk cari buku dia pun susah,hampir sumer kedai buku sold out..
huhuhuhu :(:)((

:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

tuahhanani

Fun Poster
Joined
Nov 18, 2008
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
movie ni ok r..
out of 10 stars, aku bg 8 stars
vampire alaf baru..masing2 ada power masing2..
ni nk cari buku dia pun susah,hampir sumer kedai buku sold out..
huhuhuhu :(:)((
pm me kalau nak ebook tu ;)
 

LiZa_CaYuNk

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
1,299
Reaction score
0
Points
20
cambest je.. nak tgk la
Liza suke soundtrack die.. yg Paramore nyanyi tu..
sat gi nak dunlod aaa :D:D
 

xoxo

Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
1,262
Reaction score
0
Points
20
cite dia best la juga..romantik..vampire inlove dgn manusie tp xde bunuh..

cinte sejati la g2..
 

snowhazel_orange

Legendary Member
Joined
May 13, 2008
Messages
10,685
Reaction score
4
Points
115
hazel dah tgk..
BEST GILER!!!:)paid

LOVE, ROMANTIC, N LIFE VAMPIRE..

huhuhuh best sgt..
pelakon lelaki tu encemmm...:">
 

wakil

Active Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
1,568
Reaction score
31
Points
30
hohoh...
xde ke yg nk share link utk download ak??
share2 la kt sini ek klo2 sape ade..
huhu
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,491
Reaction score
43
Points
120
aaaa boleh laaa share kat sini nanti ....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register