BTC USD 58,959.6 Gold USD 1,802.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tv Samsung Slim Fit 29inci flat screen + (Free Phone)

adlie83

Active Member
Joined
Dec 11, 2010
Messages
2,361
Reaction score
27
Points
30
Sesiapa yg berminat nk beli Tv ni dijual dengan Harga [STRIKE]RM500[/STRIKE]..RM450 dah le..
Dulu masa beli x silap RM1100.00 3 tahun lepas..
berminat boleh call saya..Keutaman yang duduk kt area melaka.

*Tv masih Cantik dan tiada kerosakan..
*Nampak baru beb lagi

Terima Kasih

Saiful
0126524308


5763756774.jpg


5736502982.jpg


Gambar Terbaru..

IMG0083A.jpg


IMG0086A.jpg


IMG0085A.jpg


IMG0087A.jpg


Harga Pada Tahun 2009...

hargaa...JPG


Nanti DULU..........:eek:


Percuma Hset China TV MObile

images


*Masih Elok
*TV
*Radio
*Bluetooth
*Dual SIM card /Dual Standby mobile
*Camera 2.0Mega

[STRIKE][STRIKE]TAWARAN SEHINGGA 17/12/10 JAM 3PM[/STRIKE][/STRIKE]​


SOLD OUT!!!

Thank To CG Members For Watching My Ads


*
Pukul 5 nk balik kpg..huhu​
 
Last edited:
Sponsored Post

adlie83

Active Member
Joined
Dec 11, 2010
Messages
2,361
Reaction score
27
Points
30
bkn Lcd..slim fit tv..yes 29inci

SAMSUNG CS-29Z58

29" Slim Fit TV
Nicam Stereo
DNIe Jr
Digital Noise Reduction
Turbo Sound Effect System
Sound Equalizer
Graphic Equalizer
Sub Woofer
Hyperband CATV Ready
Multi Language OSD
Clock & On/Off timer
Melody On-Off
Picture Size Control
 

SorrentoFX

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2010
Messages
317
Reaction score
1
Points
15
Sesiapa yg berminat nk beli Tv ni dijual dengan Harga RM500..
Dulu masa beli x silap RM1100.00 3 tahun lepas..
berminat boleh call saya..Keutaman yang duduk kt area melaka.

*Tv masih Cantik dan tiada kerosakan..
*Nampak baru beb lagi

Terima Kasih

Saiful
0126524308


5763756774.jpg


5736502982.jpg

500 mahal la bos...trend TV dah bertukar kpd LCD skang ni...rm200 boleh la
 

adlie83

Active Member
Joined
Dec 11, 2010
Messages
2,361
Reaction score
27
Points
30
hehe..murah sangat tu..lagi pun 29 inci nie..
sy nak pindah..sbb tu nk jual ni
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,979
Reaction score
109
Points
128
500 mahal la bos...trend TV dah bertukar kpd LCD skang ni...rm200 boleh la

kalo hang nak RM200, aku up RM201..
mana dapat TV 29 inci Samsung la utk RM200,
jenama AKIRA leh ar RM200..
 

SorrentoFX

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2010
Messages
317
Reaction score
1
Points
15
hehe..murah sangat tu..lagi pun 29 inci nie..
sy nak pindah..sbb tu nk jual ni

takper lah...rm200 tu kira ok lah sebab tv pon dah 3 tahun...tambah plak skang org tak nak tv flat screen besar cengitu...semua nak LCD jer...3 tahun tu kire lama tuuu...tunggu nak rosak jer
 

adlie83

Active Member
Joined
Dec 11, 2010
Messages
2,361
Reaction score
27
Points
30
Tv ni bkn yg mcm biasa..slim skit..adik kepada lcd..:D
Kalo Rm200 tu dah murah sgt..Kalo nak yg Rm200 boleh cari kt mudah.com..:-?
 

adlie83

Active Member
Joined
Dec 11, 2010
Messages
2,361
Reaction score
27
Points
30
Kalo nk bernego bkn kat sini ye..:D
sms saya
0126524308
:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register