To Sell TV LCD 37 inci RM3,300

CG Sponsors




AkademiSukan

Freshie
Joined
Nov 7, 2008
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
kawan nak jual TC LCD 37 inci...

baru beli seminggu lebih dah nak upgrade 42 inci... :eek:

warranti pengeluar ada setahun (tolak dari tarikh posting ini)

kedai baru harga dalam RM3,599...

jenama LG... err... rasa samsung... tak brape ingat laa... #:-S

harga negotiable... penghantar percuma (klang valley)

yang berminat, sila PM...

deposit RM500 jika nak COD, balance boleh bayar masa penghantaran.

sila PM jika berminat. TQ!
 
Sponsored Post

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
Tak stimlah kalau tak da gambarnya...tak leh lagi kurang ker..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Brp nak jual ni, kalau bwh rm2k , aku pn minat
 

sweezer

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 3, 2007
Messages
4,860
Reaction score
350
Points
41
kawan nak jual TC LCD 37 inci...

baru beli seminggu lebih dah nak upgrade 42 inci... :eek:

warranti pengeluar ada setahun (tolak dari tarikh posting ini)

kedai baru harga dalam RM3,599...

jenama LG... err... rasa samsung... tak brape ingat laa... #:-S

harga negotiable... penghantar percuma (klang valley)

yang berminat, sila PM...

deposit RM500 jika nak COD, balance boleh bayar masa penghantaran.

sila PM jika berminat. TQ!
blurpp tuan punya pon tak perasan jenama tv sendiri?
 

peija06

Super Active Member
Joined
Feb 19, 2007
Messages
6,506
Reaction score
78
Points
70
blurpp tuan punya pon tak perasan jenama tv sendiri?
dia keje kapal kot..:))
jarang2 balik umah.mane la nk perasan tb, mesing basuh, air cond brand ape..:p
 

katsumoto

Active Member
Joined
Oct 21, 2006
Messages
1,783
Reaction score
38
Points
30
32" leh dapat below RM2k skarang ni... 37" aku tak sure tapi price definately dropping.. kalau nak jual 2nd hand kena la jual murah giler ;)
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
92
Points
120
rasa harga mcm x sesuai jek...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register