Wanted TV LCD 32''+ Set Home theater segera

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Salam..Adik ipar aku sedang mencari TV LCD dan set home theater (baru dan ada brand) dengan bajet RM2k kebawah...Sesaper member yg bole rekemen/jual prtolongan diperlukan. tq....pm/sms/call aku 013-6068441..tq
:D:D:D
 
Sponsored Post

phv2787

Legendary Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
15,586
Reaction score
95
Points
120
bajet rm2k tu ckp2 la TT..tv lcd 32' lingkungan rm1100...set home theater pioneer,lg,panasonic,samsung dlm rm900 tu ada la...bwk pg tesco..tp home theater tu ikut watt..lg besar lg mahal la...try la tgk...bg aku ckp tu rm2k..:)cgrock
 

sonche

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 22, 2006
Messages
8,432
Reaction score
50
Points
70
bajet rm2k tu ckp2 la TT..tv lcd 32' lingkungan rm1100...set home theater pioneer,lg,panasonic,samsung dlm rm900 tu ada la...bwk pg tesco..tp home theater tu ikut watt..lg besar lg mahal la...try la tgk...bg aku ckp tu rm2k..:)cgrock
yup, pergi tesco, ada lcd tc 32" rm1300 je. home theater pun ada. Rasanya cukup budget rm2k, just kualiti setara ngan harga la.
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Okehhh...thanks sumer....mana tau ada member CG yg jual...bole gak dpt income...ok...tqvm!!!
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Sebelum ni Sony memang ada pakej utk LCD 32' + Home theater..RM2200. Tp tak tahula ada lagi ke tak..:D
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Sebelum ni Sony memang ada pakej utk LCD 32' + Home theater..RM2200. Tp tak tahula ada lagi ke tak..:D
Kat mana bro nampak? check website tak jumpa la...:(:)(:)((
 

zackhiro

Active Member
Joined
Jul 12, 2009
Messages
1,065
Reaction score
7
Points
25
Kat mana bro nampak? check website tak jumpa la...:(:)(:)((
aku bukan nampak je..dah beli pun..:eek: tp beli hutang je guna ezypay 0%.:"> kat web memang takde..gi tanya kedai letrikla..:D:D:D
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
aku bukan nampak je..dah beli pun..:eek: tp beli hutang je guna ezypay 0%.:"> kat web memang takde..gi tanya kedai letrikla..:D:D:D
okeh...tq bro..hehehehe++++++++++++++++++++++++++++++++..:D:D:D
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Tapikan, LCD dgn LED mana bagus yer?
 

cashguy

Fun Poster
Joined
May 20, 2008
Messages
395
Reaction score
2
Points
15
Tapikan, LCD dgn LED mana bagus yer?
huu tentulah LED paling bagus!...selepas LCD Full HD...tapi harga masih mahal..paling murah semalam tgok LED samsung 32' RM4+++. kopak gaji sebulan amik lcd sony 46'.... tapi memang puas hati tgok piala dunia.

Tak lama lagi keluar plak LCD 3d plak...:eek:
tak terkejar kita dgn teknologi...so, nikmati yg ada...:)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register