-tutup-

CG Sponsors




[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
Jika anda mempunyai rakan atau saudara yang menghadapi masalah kad kredit, anda berpotensi menjadi ejen JL First Group (M) Sdn Bhd ataupun e-Save Marketing Sdn Bhd

Syarikat ini mampu mengurangkan bayaran dan memendekkan tempoh bayaran kad kredit dengan menukarkan 18% interest kad kredit kepada 0% interest* dengan bayaran balik kepada bank secara installment plan atau easy payment plan (EPP)
*one time fees

Ejen akan mendapat 3% hingga 5% bagi setiap pelanggan.

Cara untuk menjadi ejen

JLFirst
bayaran untuk jadi ejen rm400 (rm100 saya akan kembalikan)

e-Save
bayaran untuk jadi ejen rm300 (rm100 saya akan kembalikan)







List ejen yang telah mendaftar:
JL First Group (M) Sdn Bhd

1st level

Ab Razak
Azmeer
Akihiko Mizumoto
Jamaludin
abg_cikgu (nama btol blom dapat)
Mahamad Yusof
Mohd Asyraf
Ahmad Humaizi ahmn77
Pauziah Ismail
Mohd Azwan (silverchair959)
Muhammad Dzulkarnain
Norlena
Fadzil (rc36v4)
Leow Chun Yee
Noor Aini
Nor Aishah
HISSHAM BIN HAAROON
Norazman (world)
Syamsumar

Mahamad Yusoff

2nd Level

Ali
Mohd Faizal
Yeow Boon Yee
Khusairi
Roshilah
Mohd zailani
Wan Nasruddin
Zakariya (zkry)


e-Save Marketing Sdn Bhd

1st level

Mohd Azmil
Sanib
Rusli
Ahmad (ahmad100) cikgu od
Sapiee
Mohd Sarizal
Abd Ajis @ Abd Aziz
Haslinda
Syahid
mohd razis beautifulmind A2295
Joe Dickson (eson) A2294
Zul Anuar (zasa121) A2293
Mohammad firdaus
Rozaimi Mohd
Naser (cikgu)
Siti Noorazilawaty (fiktee)
Khairul Azmi (black_mask)
Fadrul Hisyam (jakethitam)
Abg Mohd Zahiruddin (zahirudin)
Asmawi Ismail (pacatkering)
 
Last edited:
Sponsored Post

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Kalau den sendiri ado masalah kad kredit buleh dapat komisen jugak ko?
 

krelz

Banned
Joined
Nov 10, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
jika anda mempunyai rakan atau saudara yang menghadapi masalah kad kredit, anda berpotensi menjadi ejen kami.

kami mampu menyelesaikan masalah dengan menukarkan 18% interest kad kredit kepada 0% interest dengan bayaran installment plan.

ejen akan mendapat 3% bagi setiap pelanggan.

layari www.jlfirst.blogspot.com atau sms 0194080862 (azlan)

*p/s kami menerima upah proses sahaja dan bukan syarikat memberi hutang.

lan..
paling tinggi 3% saja ka..?
 

ijamidayu

Fun Poster
Joined
Apr 10, 2008
Messages
188
Reaction score
0
Points
10
Hutang kad kredit la nie. Kalau nak settle? Paling tinggi 10k ker bro?
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
salam to all
sori aku lambat reply
paling tinggi komisyen 3%
ok la aku rasa sbb kalau org utang 10,000
dapat 300
modal rajin becakap jer

kalau nak settle utang brapa pun takper
aku baru nih buat 3k jer isteri aku punya kad
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
ko area mana bro? cc ape yg leh buat?
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
aku kt penang aku nak cari ajen kl nih
sapa nak
aku x blei handle customer kl la

boleh dikatakan sumua kad blei
tapi ada yang blei buat sampai lima taun
10k bayar 220 jer
ko masuk sini http://commision.synthasite.com/
tgk jenis kad n brapa interestnya
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
ni kalau dah swipe kad dah xbley pakai g ke selagi xabis bayar ansuran?
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
kalau swipe semua x blei pakai aa
lepas bayar sikit2 tu blei la pakai balik
 

[email protected]

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
16,652
Reaction score
85
Points
125
for info cimb card untk sementara ini x bleh proses hingga diberitau kelak
tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register