To Sell Tutup kedai jap ye...

CG Sponsors




captainzxx

Super Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
5,767
Reaction score
0
Points
60
Tutup kedai jap....
 
Last edited:
Sponsored Post

captainzxx

Super Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
5,767
Reaction score
0
Points
60
mai la pakat beli ramai2....yg ni 9dbi.....
 

ngobok

Active Member
Joined
Jan 3, 2006
Messages
1,600
Reaction score
22
Points
25
aku dah guna model ni..
tp yg 5dbi jer..
so far ok dan puas hati..
 

acan

Banned
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
wahlau..brpe jauh buley pegi ni..?

ader lg ker..
 

rexayie

Fun Poster
Joined
Nov 11, 2009
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
apemnder ni erk..bule xpand range network ker?? speed tambah gak erk..
 

captainzxx

Super Active Member
Joined
Sep 21, 2007
Messages
5,767
Reaction score
0
Points
60
sory for late reply......mende ni same jer ngan kedai sebelah tu...
cuma brand yg berbeza....lg satu yang best adalah aku supply dgn antenna 9dbi...kalo sape2 nak tau perbezaan 5dbi ngan 9dbi adalah range area yg leh tarik wifi tu lagi luas...lagi kuat tarik maka lagi stabil n lagi laju la surf...kalo xfaham leh pm aku..mai2 order...5 unit pertama dari warga CG aku leh bg special discount....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register