tutup > belian barangan pengguna

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
tutup > belian barangan pengguna
 
Last edited:
Sponsored Post

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
kalau ada sbrg pertanyaan >> pls post kat sini/pm/sms tq
 

e-mag

Junior Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
61
Reaction score
0
Points
6
berminat pulak..
kena ambik apa2 test ker or any fees..???
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
menarik gak..

lokasi mana ni?
 

keymee

Fun Poster
Joined
May 18, 2008
Messages
529
Reaction score
4
Points
15
skim pinjaman yg ditawarkan hanya untuk tentera je ke?
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
lokasi di kl & loan hanya utk anggota tentera shj. tq
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
terima kasih atas 4 org yg sms saya 2day... kita akan berjumpa secepat yg boleh. tq

part time pun boleh juga. tq
 

Tony Stark

Fun Poster
Joined
Oct 6, 2008
Messages
488
Reaction score
3
Points
15
salam semua.

Kami merupakan gabungan konsortium/vendor yg telah dilantik oleh pihak koperasi utk memberikan skim pinjaman kepada anggota koperasi tentera.

Selaras dgn perkembangan sykt kami. Kami memerlukan agen merangkumi seluruh Malaysia.

Kami berikan 7% komisen dari jumlah loan anggota kepada anda selaku agen/introducer bagi setiap permohonan yg dihantar.

Contohnya pengiraan begini. Katakan Ali buat loan berjumlah rm 10 ribu dan Abu selaku agen/introducer...maka saya byr komisen berjumlah Rm 700 @ 7% kepada Abu.

Loan ini boleh dibuat oleh semua anggota tentera dan minimum gaji dlm payslip perlu berjumlah rm300 utk layak buat loan dgn koperasi.

agen/wakil terbuka kpd semua yg ingin lakukannya... sykt kami pula akan support anda utk buat road tour seluruh kem tentera di malaysia. Bagi yg berpengalaman kami amat2 alukan kehadiran anda.

Majoriti agen saya buat rm lebih dari 5 ribu sebulan secara part time shj. Contoh >total loan anda berjumlah rm100k sbln so bulan tu u dah ada gaji rm7k.


berminat? pls sms "koperasi" ke 0133614098. kita jumpa utk lebih detail. tq
bro, ada lagi ke peluang nak jadi ejen ?
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register