BTC USD 62,236.4 Gold USD 1,762.58
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tutorial Perbaiki Recent Post CommentLuv Tak Keluar atau Tak Updated

ecah

Junior Member
Joined
Nov 26, 2010
Messages
60
Reaction score
1
Points
16




  1. Blogger kalau nak install comluv ni kena melalui intensedebate. So, bila korang dah habis setting korang kena register dekat comluv pula. Klik sini http://comluv.com/wp-login.php


  2. Next step after dah register pergi dekat link ni http://comluv.com/member/unban-url/ dan masukkan blog url anda. Seterusnya tekan Submit.


  3. Kini url anda sudah di banned dan segala ralat sudah dibuang.
  4. Eh mahu pergi mana??Chill dulu..ada lagi next step. Pergi kat link ni pula http://comluv.com/member/ dan isikan semua maklumat.


  5. Next step. Dah xde dah..itu jerk..Ok, selamat mencuba. Nak tahu elok ke tak korang refresh balik blog korang dan cuba lihat hasilnya.
 
Sponsored Post

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,856
Reaction score
934
Points
176
ni problem dari feed kan.. atau dari sistem dorang. Hari tu tak update gak. Terus buat skali lagi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register