tunjuk ajarku sifu ea

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20895
USD / JPY
103.848
GBP / USD
1.35943
USD / CHF
0.89019
USD / CAD
1.2716
EUR / JPY
125.548
AUD / USD
0.77181

CG Sponsors




Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
salam....:D


firma nak minta tunjuk ajar kat kalangan warga CG ni dalam coding...:D

first nak tanya kat kengkawan semur tentang ebook yang korang leh recommend dalam coding ea ni dan tips2 ke dalam nak tulis ea ni?....coz dalam kepala otak ni ader ar idea sikit nak tulis ea based macam mana..tapi biasala...tak tau nak mula dari mana:-?


any tips:-?
 
Sponsored Post

rajautara

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
9,887
Reaction score
13
Points
65
ada kat metaquote official website
 

free_mystree

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2007
Messages
781
Reaction score
7
Points
15
ade basic C code da boley jalan da...kalo xde basic programming..cam susa jer...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register