Tun Mahathir - Ku Li berganding bahu mahu memimpin negara jika diberi peluang

CG Sponsors




Sponsored Post

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,748
Reaction score
605
Points
81
Meh tengok sapa sokong sapa tolak kalau ada list nama
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,209
Reaction score
12,111
Points
1,906
sape BANTAH & sape xhadir??
Meh tengok sapa sokong sapa tolak kalau ada list nama

tn aim dan En Sponge yg dua dua saya hormati,

Sebelum ini, PN=113 dan pembangkang =109. Maka semua jumlahnya 222 kerusi.

Kemudian, meninggal dunia dua orang MP dari kedua-dua belah pihak.

Maka, PN 113-1= 112;
pembangkang 109-1= 108.

Semalam Ku Li berkata akan undi menolak bajet.
Maka, PN=112-1 = 111;
pembangkang = 108+1= 109.


jika ada pengundian belah bahagi, PN nampaknya akan terselamat dengan Kedudukan :
111 (PN) berbanding
109 (pembangkang + ku li)


tadi,
111 - bersetuju.
108 - tidak bersetuju
1-tak hadir iaitu Ku Li


kredit: fb Muhamad Harris Nasril
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
76,209
Reaction score
12,111
Points
1,906

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
6,951
Reaction score
780
Points
121
tn aim dan En Sponge yg dua dua saya hormati,

Sebelum ini, PN=113 dan pembangkang =109. Maka semua jumlahnya 222 kerusi.

Kemudian, meninggal dunia dua orang MP dari kedua-dua belah pihak.

Maka, PN 113-1= 112;
pembangkang 109-1= 108.

Semalam Ku Li berkata akan undi menolak bajet.
Maka, PN=112-1 = 111;
pembangkang = 108+1= 109.


jika ada pengundian belah bahagi, PN nampaknya akan terselamat dengan Kedudukan :
111 (PN) berbanding
109 (pembangkang + ku li)


tadi,
111 - bersetuju.
108 - tidak bersetuju
1-tak hadir iaitu Ku Li


kredit: fb Muhamad Harris Nasril
so semua hamno bersetujulah dih
 

midi2020

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2012
Messages
4,839
Reaction score
116
Points
33
tn aim dan En Sponge yg dua dua saya hormati,

Sebelum ini, PN=113 dan pembangkang =109. Maka semua jumlahnya 222 kerusi.

Kemudian, meninggal dunia dua orang MP dari kedua-dua belah pihak.

Maka, PN 113-1= 112;
pembangkang 109-1= 108.

Semalam Ku Li berkata akan undi menolak bajet.
Maka, PN=112-1 = 111;
pembangkang = 108+1= 109.


jika ada pengundian belah bahagi, PN nampaknya akan terselamat dengan Kedudukan :
111 (PN) berbanding
109 (pembangkang + ku li)


tadi,
111 - bersetuju.
108 - tidak bersetuju
1-tak hadir iaitu Ku Li


kredit: fb Muhamad Harris Nasril
najib dan zahid nampaknya masih setia dengan muhyidin..
yelah, geng mahkamah iaitu riza aziz, musa aman dan ku nan pun dah aman, dah happy..
mungkin lepas ni giliran najib dan zahid pulak yg aman dan happy.. hehe..
 

nokia3210

Active Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,479
Reaction score
374
Points
46
elok le bergabung dua ni ..pastu ajak sekali musa hitam tubuh parti baru utk golongn umur 80.. lantik rais yatim jadi ketua pemuda , sbb dia blm 80 tp dekat2 dah ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register