Ask/Help TUMPANG TANYA : Tempat yang best buat family day?

CG Sponsors




red skull

Fun Poster
Joined
Nov 14, 2010
Messages
178
Reaction score
3
Points
15
aku dan rakan sekerja aku skg m'hadapi sedikit masalah untuk mencari lokasi FAMILY DAY untuk company kitorang... so, i need u'r help to give some opinion about the best location for FAMILY DAY... ( SEMENANJUNG MALAYSIA JE...jimat kos...hehehehe)

p/s : kusut pale den pikir... sorang nak itu sorang nak ini.. sorg kate best, sorang kate tak best...! ~X(~X(~X(

UPDATE :

Tarikh : Disember 2010 / January 2011

Bil Family : 15 family

Bil. Dewasa : 45 orang Bil. Kanak2 : 17 orang
 
Last edited:
Sponsored Post

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
nak buat bile family day tu??..lau dekat pantai ,musim2 nie baik elakkan la..sebab musim tengkujuh ...
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
buat la poll......suruh derang semua pilih.

tempat biar ada 3 pilihan (atas kemampuan management gak).

kat indoor stadium boleh, hotel boleh, padang bola pun boleh....

pilih satu je ye......

majority wins la.......
 

aloong_05

Active+ Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
4,659
Reaction score
42
Points
30
aku syorkan g taman air la...serunuk skit klau bawak bebudak nie...gambang water park ke..bukit merah ker...atau yg kt melaka tu pon ok gak..farmosa aper namer tempat tu..klau nk g kat area pantai aku syorkan kat awana kijal kat ganu...mmg best..
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
Cameron highland pun best gak....
 

aygabg

Active Member
Joined
May 22, 2007
Messages
1,826
Reaction score
9
Points
25
kalau companya kecil leh buat tempat2 yg privacy skit..kalau company besar cam proton tk boleh la buat tempat cam tu,cam proton dia buat familay day pada 27/11/10 di stadium shah alam,30ribu staf dijangka hadir termasuk anak2 syarikat&vendor kalau buat dekat sunway lagoon ker mahu jadi tin sardin nanti
 

alliyaz

Active Member
Joined
May 11, 2009
Messages
1,764
Reaction score
2
Points
25
adik ipar sy br blk langkawi semalam..family day kat sana..naik flight..
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,631
Reaction score
258
Points
91
1. teluk batik resort.
2. Swiss garden teluk senangin
 

SgtGaNaSz

Active Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
2,443
Reaction score
22
Points
25
aku dan rakan sekerja aku skg m'hadapi sedikit masalah untuk mencari lokasi FAMILY DAY untuk company kitorang... so, i need u'r help to give some opinion about the best location for FAMILY DAY... ( SEMENANJUNG MALAYSIA JE...jimat kos...hehehehe)

p/s : kusut pale den pikir... sorang nak itu sorang nak ini.. sorg kate best, sorang kate tak best...! ~X(~X(~X(
kat hot spring sungkai mmg sesuai....mmg seronok....byk bende bleh buat kat sini... tahun nih 5 kali dah pegi...:)paid:)paid...nih hah dia link http://www.plantationresorts.com.my/hotsprings/hotspring_contact.shtml
 
Sponsored Post
Top
Log in Register