BTC USD 63,794.6 Gold USD 1,776.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Tulisan negatif di pintu toilet - Apa tindakan korang?

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Salam...
aku saja bukak topik camni...takder nak bangkitkan keberahian mana2 pihak...dan aku rasa dunia akhir zaman ni..pasti salah sorang cgrian penah trlibat ngan 'dua alam'...kalau ada insaf la..bertaubat lah sebelum trlambat...perbincangan aku..apa tindakan korang kalau korang trjumpa tulisan2 berahi terutama lelaki mencari lelaki ni...cth....


Mencari abang utk isappp...call..011-5417xxxx

Aku nak bat**** please call me..015-7722xxxx

Aku cukup menyampah dan amat meluat kalau masuk toilet petrolpump/public..mesti ada trconteng kat dinding/pintu jamban..siyott betooll!!!..Tindakan personal aku ialah standby marker pen dan padam no tel tu...tu jer yg mmpu aku lakukan walaupun tahap vandalisme aku trserlah waktu tu...aku dah cuba...korang bila lagi?:-?:-?:-?

p/s: Teringin aku nak masuk toilet pompuan...aku rasa sama jer.....:D:D:D
 
Last edited:
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Pasni malam...aku berikrar akan padam semua benda2 ni dgn marker pen dan tinggalkan nick aku sbgai pedoman kan semua..amacam? ada korang berani? hehehe
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,259
Reaction score
861
Points
176
sebenarnya nombor tu nak bagi pedajal orang jer... dia tak puas hati dengan mamat tu atau minah tu nombor tiponler jadi mangsa... pernah 1 kes nombor tu cikgu displin punya... mengamuk sakan asyik2 orang call tanya benda bukan2... huhuhu
 

haudli

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
good jobb..kekadang ada gak yg tulis..bohsia sedia isappp la,naxxa bohsia la..huh..aku pun nyampah..

dan ade gak offer servis urut batin..alahai...
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
sebenarnya nombor tu nak bagi pedajal orang jer... dia tak puas hati dengan mamat tu atau minah tu nombor tiponler jadi mangsa... pernah 1 kes nombor tu cikgu displin punya... mengamuk sakan asyik2 orang call tanya benda bukan2... huhuhu

tok penah cuba call ker?:D:D:D...hehehe...baru ni kat family store msjid tanah aku penah jumpa..heheh
 

agen14

Super Active Member
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
72
Points
75
sebenarnya nombor tu nak bagi pedajal orang jer... dia tak puas hati dengan mamat tu atau minah tu nombor tiponler jadi mangsa... pernah 1 kes nombor tu cikgu displin punya... mengamuk sakan asyik2 orang call tanya benda bukan2... huhuhu

akupun rasa mcm tu jagak.. saja nak pedajal org
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
good jobb..kekadang ada gak yg tulis..bohsia sedia isappp la,naxxa bohsia la..huh..aku pun nyampah..

dan ade gak offer servis urut batin..alahai...

penah jumpa dia tulis...nak cari abang askar SAHAJA...hehehhe..geli akuuuu!!!!
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Kalau korang penah jumpa nick ni kat toilet, skuad pembasmi vandalisme dah cuba buat kerja amal.....aku la org tu k...ingat betul2...

CGRIANS​
 

abangbeca

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,710
Reaction score
155
Points
73
Pasni malam...aku berikrar akan padam semua benda2 ni dgn marker pen dan tinggalkan nick aku sbgai pedoman kan semua..amacam? ada korang berani? hehehe

ko gi toilet mana bro..meh bgtau kat aku...:eek:
aku nk post no tepon dlm nih....:))
 

ezeynet

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
8,839
Reaction score
4
Points
65
dulu boleh tahanla..bg no awek..skrg bg no gay..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register