To Sell Tukarkan PC anda menjadi mesin senaman & permainan dgn..USB Dance Mat.

CG Sponsors




senorita

Freshie
Joined
Jan 21, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Nak bersenam tetapi malas untuk keluar rumah
Runsing memikirkan aktiviti yang sihat dan menyeronokkan untuk anak anda?
ATAU
Sedang memikirkan bentuk hadiah harijadi rakan anda?

Memperkenalkan
PC Dance Mat (Tikar Tari PC)
kami yang berkualiti beserta dengan 265 lagu rancak dan applikasi STEPMANIA yang mudah untuk dipasang ke computer atau laptop anda.


Harga pc dance mat ni ialah RM60.(tidak include postage)
jika berminat sila hubungi saya Wani/Nora
[email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
hummm, macam ps1/2/3 nyer jer, coz dia ade button2, triangle, circle, squere and X
 

Shukz Isma

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Sep 6, 2007
Messages
5,511
Reaction score
15
Points
70
menarik dari depan tv lagi best
 

senorita

Freshie
Joined
Jan 21, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
hummm, macam ps1/2/3 nyer jer, coz dia ade button2, triangle, circle, squere and X
erm..mmg mcm main ps skit tp ps guna tangan..ini kt tekan dengan kaki..dgn bdn sekali move..lebih kurang mcm gmbr kt bwh nie.

 

satriahitam

Active+ Member
Joined
Oct 15, 2008
Messages
4,503
Reaction score
59
Points
30
TT kalau nak copy CD dia jer leh.... CD ambo dah jahanam ler... hehhehe
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
pc dance mat tu utk 2 player ke 1 player?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register