BTC USD 32,423.4 Gold USD 1,783.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tukar Hotlink ke Celcom, Mcmana?

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
Salam semua,

aku nak tukar no maxis (prepaid) ke celcom lah mcmana ek? nk kena pegi celcom branch gak ke? kalau tukar secara online bleh x?
 
Sponsored Post

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
Salam semua,

aku nak tukar no maxis (prepaid) ke celcom lah mcmana ek? nk kena pegi celcom branch gak ke? kalau tukar secara online bleh x?

boley jer.online ker, offline ker, tp lau maxis ker network len besa amik mase, coz hotlink payah nk lepaskan customer, tp lau dr network len ker mxs, mmg cpt.

kebaikan g branch, dorg bg trs sim baru, ko cme tnggu sms jer dr dorg suh tkar sim.
lau online, kne tggu dorg pos sim pd ko ru r ley gne.

aku da port dg ke mxs, x smpi 12 jam da port da.yer r, tmbh custemer mmg r cpt.hahahaha.:eek::eek:

sok2, aku nk port pd celkom or digi balik.hahahahha:D:D:D
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
aku bukan apa, pakai maxis ni mcm2 hal la line teruk gak... kadang anta msg pon x sampai, lama baru sampai... dgn msg spam dia lagi...
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
aku bukan apa, pakai maxis ni mcm2 hal la line teruk gak... kadang anta msg pon x sampai, lama baru sampai... dgn msg spam dia lagi...

port jer bro.PREEjer pun.borng, tukar lak pd network len.hahahha
 

ApoKalypse

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2007
Messages
3,333
Reaction score
40
Points
30
tu aku ingat nk tukar la no maxis ke celcom ni... tp nk tau gak pack celcom ni pelan mana yg baguih...
 

gastacopz

Legendary Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
11,331
Reaction score
19
Points
120
tu aku ingat nk tukar la no maxis ke celcom ni... tp nk tau gak pack celcom ni pelan mana yg baguih...

ntah r.hahahaha.aku x pnh pun tgk pelan per/tkar r ke plan u pax.jimat giler:D
 

kimie007

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
5,383
Reaction score
5
Points
65
tu aku ingat nk tukar la no maxis ke celcom ni... tp nk tau gak pack celcom ni pelan mana yg baguih...

bro, kalau nk tukar no. maxis ko ke celcom, better ko tukar ke upax... tp tgk jgak ko dh umur bpe... :D
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
ntah r.hahahaha.aku x pnh pun tgk pelan per/tkar r ke plan u pax.jimat giler:D

hahaha mmg jimat sangat giler.. aku pun gune jugak,

da sthun sthn lebih dah.. network die wat mase nie ok ajer.. cool :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register