To Sell Tuition SCORE A untuk dijual..!!

CG Sponsors




azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
Salam warga CG..

Aku kat sini bukan nak ajak sesapa join MLM biz score A ni.. Tau ramai yang fobia ngan MLM.. Aku just nak tolong jual kad score A ni bagi pihak Mak mertua aku..

Apa dia score A?
Kira macam e-tuition atau personal tuition untuk anak2.. Ada nota komprehensif dan jugak soalan2 latih tubi bertaraf lembaga peperiksaan. Soalan ikut aras kesukaran.. Selagi anak kita tak faham / tak lepas soalan aras tu, dia tak akan pergi ke aras berikutnya..

Score A ni pecah pada 3 level
a) sekolah rendah (1-3)
b) sekolah rendah (4-6)
c) Sekolah menengah (1-3)
d) sekolah menengah (4-5)

Setiap level merangkumi semua subjek.. Kalau yang menengah atas tu, aliran sains ada, sastera pun ada...

Harga nak tolak RM700 jerk/kad.. Kalau beli dengan Score A dia jadi RM788..

Kira save sebab kalau hantar anak tuition form 3, katalah RM100 sebulan untuk semua subject.. 3 tahun dah berapa??

Kad tu pulak kalau nak tambah pengguna just bayar RM50 sahaja, dah boleh pakai untuk 2 anak.. so bertambah2 jimat..

Program adalah kerjasama dengan UPM dan diiktiraf oleh MOSTI sebagai produk pendidikan terbaik..

Kalau berminat leh PM aku atau SMS di 0129007477.. Ada 15 unit jerk.. so stok terhad...

Ingat aku bukan nak promote MLM.. Just nak jual jerk barang yang dah dibeli..
 
Last edited:
Sponsored Post

azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
mai mai mai... sesuai untuk persediaan anak2 yang akan mengambil exam besar tahun depan..
 

azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
Bump untuk hari ni.. Pada sesapa yang nak tengok testimonial anak2 yang dapat result cemerlang dengan menggunakan teknik ni bolehlah pergi ke www.scoreA.com
 
Sponsored Post
Top
Log in Register