BTC USD 49,745.5 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell tudung sulam tangan-updated 13/11/08 design baru dah diupload

sakura_chan

Freshie
Joined
Nov 9, 2008
Messages
32
Reaction score
0
Points
6
hot offer ni..market price adalah RM100++
ingin memiliki tudung sulam tangan jenis bawal?
sila order di sini
harga:RM 70 tidak termasuk penghantaran..

rugi kalau x beli..
kalau beli banyak2, ada diskaun lagi..n korang boleh jual harga market price tu..kompem boleh untung banyak..:D

susah nak dapat tudung jenis ni..aku round satu penang pun xjumpa..

ni contoh sulaman tudung..banyak lagi corak yang cun2:D:D:D

th_DSC00279.jpg


th_DSC00280.jpg


th_DSC00281.jpg


th_DSC00282.jpg


th_DSC00283.jpg


th_DSC00288.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,356
Reaction score
1,153
Points
151
wah,cik kak..jual tudung plak..semalam beg buatan tangan sendiri..bagus2..ni sulam sendiri ke?:D

murah tu..kat KL memang harga RM100++ nih..

kalau jual kat minah kilang ok gak ni..hehehe..

BUMP utk tuan tanah:)cgrock
 
Last edited:

raikko5

Legendary Member
Joined
Jul 29, 2008
Messages
14,939
Reaction score
17
Points
115
bagi byk sikit sample...
 

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
penghantaran ke oversea tersedia jugak ke ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register