BTC USD 38,518.3 Gold USD 1,798.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tuan Tanah Mengucapkan Terima Kasih...(Salam Perkenalan)

Chipok

Freshie
Joined
Oct 23, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
Salam semua kepada otai CG....kami nie baru jer nak berjinak diarena forum nie...ingat nak belaja buat duit online...secara tetap...so nak jadikan citer nye ader teman yang bagitahu..."cuba2 ler belajo kat cari gold form" otai saner memang suka membantu..oleh itu..sesambil nak belajo online @ offline biznes nie...kami ingin mengucapkan terima kasih atas bantuan yang akan diterima nanti (in advance nih)

Sekian Wabilahi taufik wal hidayah ...wasalamuailaikum Wmt Wbk

Chipok
 
Sponsored Post

CG Robot

Legendary Member
Joined
Apr 23, 2008
Messages
11,754
Reaction score
12
Points
115
Selamat Datang ke CariGold Forum!

Hi Chipok,

Salam sejahtera dan selamat datang kami diucapkan pada anda. Di harapkan anda dapat bersama-sama bekerjasama di dalam mematuhi segala peraturan forum yang telah ditetapkan.

Sebelum anda bermula untuk memulakan posting, anda WAJIB membaca peraturan forum DI SINI.

Anda juga digalakkan membaca Terms & Regulations forum DI SINI.

Sekiranya anda mempunyai apa-apa komen, cadangan ataupun aduan, sila hubungi kami terus DI SINI.

Kami mengucapkan semoga anda bergembira dan juga dapat menimba ilmu pengetahuan disamping memperolehi kawan baru sepanjang berada di sini.

:) SELAMAT BERFORUM! :)

----------------------------------------------------------------

Hi Chipok,

Greetings & welcome aboard! We wish you could bring full cooperation in abiding the forum rules.

Before you make any post, you MUST read the forum rules HERE.

You're also advise to read our Terms & Regulations HERE.

If you have any comments, suggestions & complaints, kindly do directly contact us HERE.

We wish you will be happy, get a lot of informations and also friends while you're in here.

:) HAPPY POSTING! :)
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
salam chipok.

selamat berforum. :)cgrock
 

ikscentre

Super Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
7,905
Reaction score
1
Points
65
salam..
selamat datang dan selamat berforum..
 

mgmz71

Permanently Banned - Spamming in , Profile Visitor
Joined
Nov 3, 2008
Messages
120
Reaction score
0
Points
10
Salam,kalau nak try cuba tesyt biz ni boleh jugak,modal RM198 je
bonus taja Rm75. Bonus Pair Rm45.cukup la tu sambil2 buat partime.Pls call or sms for detail information .012-2575845

kacih..
 
Last edited:

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
welkam to cg......layanz kan aje......zasssssssssss
 

Biggie

Passed Away - Al Fatihah
Joined
Aug 31, 2008
Messages
14,648
Reaction score
79
Points
120
welcome to cg..happy posting..enjoy urself
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register