Tsunami akan berlaku di semenanjung

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

MA REBORN

Banned
Joined
Jul 9, 2010
Messages
2,034
Reaction score
95
Points
30
Salam, dlam pandangan future,,,satu tsunami akan berlaku dan menyebabkan kedasyatan pada satu negeri ,,,saje share,,,,,anyway keep it record first ,,,sekian.....:-?:-?

amriros said:
salam bro..

aku ade terbaca yg ko kata ade satu negeri akan kena banjir kuat.. adakah banjir di perlis dan kedah yg ko nampak tu..
banjir di alor star tu mmg yg terburuk..

ko ade nampak tak kemungkinan banjir gelombang kedua akan berlaku..

ni link statement ko pasal banjir tu..
http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=7332068#post7332068
 
Last edited:
Sponsored Post

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Salam, dlam pandangan future,,,satu tsunami akan berlaku dan menyebabkan kedasyatan pada satu negeri ,,,saje share,,,,,anyway keep it record first ,,,sekian.....:-?:-?
citer la detail..apa sebab musabab..dan bila...:-?:-?:-?
 

bahagia2you

Fun Poster
Joined
Sep 12, 2010
Messages
152
Reaction score
0
Points
15
tt ni tukang telek kot..tuhan saja yg tau apa akan jadi pada masa depan
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
mangkuk ayun reborn :D

org bunian bgtau ke??
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
takkan satu negeri?

negeri2 kat pantai timur kena tsunami nie..

cth gempa bumi bawah taiwan...

peningkatan daratan akan menyebabkan tsunami akan menghempas pantai timur mesia...
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
tak silap ko dah pernah post pasal kes sosi dulu kan.............

kalau silap sorry..........
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,796
Reaction score
34
Points
30
Dr romzey no 2 ni..... Kalau nak cerita tu biar habis... Tu tujuan berforum...
 

MA REBORN

Banned
Joined
Jul 9, 2010
Messages
2,034
Reaction score
95
Points
30
takkan satu negeri?

negeri2 kat pantai timur kena tsunami nie..

cth gempa bumi bawah taiwan...

peningkatan daratan akan menyebabkan tsunami akan menghempas pantai timur mesia...
:-?:-? yerke,,aku pun taktau pasal fakta ni,,,,,,cuma aku leh katakan negeri pantai timur mcm kel,ganu mungkin tak terkena,,,,,dan satu gempa bumi dayshat mungkin berlaku kawasan asia pasifik,,,,ntahlah,,,apapun harap smua ok,,,,,,,muda lagi aku ni,,,,,:D:D
 

xxen

Fun Poster
Joined
Jul 21, 2010
Messages
607
Reaction score
6
Points
15
bro, ko ni tukang tilik ke? atau dpt dr mimpi?:-?
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register