Not Paying TSR Global Marketing - tsr4u.my - Skim Cepat Kaya beserta kemudahan loan terbaru

CG Sponsors




yustone

Fun Poster
Joined
Sep 5, 2008
Messages
185
Reaction score
0
Points
10
Segala kesilapan pihak2 tertentu dlm mempromosikan program ini adalah amat dikesali.

Saya, bg pihak Leader Networker (00X) dlm program ini ingin membetulkan dan memberitahu sedikit berita terkini bagi mengelakkan salah tafsiran di kalangan member CG.

1) lesen utk TSR Global sdn bhd mengambil masa selama 6 bulan (hanya tinggal baki 3 bulan lagi). Maka pihak sykt menumpang sementara lesen Sykt JAMIN EDAR (M) SDN. BHD yg masih bersih lg.
Syarat AJL ialah tdk blh guna 2 biz plan utk satu AJL lesen. Oleh kerana Jamin Edar dah lama tdk aktif dlm biz direct selling, maka kita menggunakan lesen nya sementara menunggu lesen sebenar TSR global dikeluarkan.

2) Program ini berbentuk dana pinjaman sebanyak RM2,500 setiap seorang yg akan diagihkan kpd Belia-belia (18 - 40 tahun) bertujuan utk membeli produk2 sykt dan waktu tg sama boleh menjana ekonomi/pendapatan dgn menjalankan system yg telah disediakan olh sykt.

3) Insya-Allah, dengan sambutan penyertaan yg bakal diterima, program ini akan diajukan kpd pihak Kementerian bg sokongan dan kelulusan dana tersebut. (dianggarkan sejumlah RM40 juta dana disediakan)

Pakej A - RM300

Pakej produk (by pos). 1000BV dan PA Insuran RM10k


Pakej B - RM600

Produk Auto Charge (berharga RM680). 1000BV dan PA insuran RM10k

* Banyak lg produk2 terkini akan dikeluarkan dlm program ini. Oficial website akan dikeluarkan dlm tempoh terdekat.


BONUS

1)DIRECT PROFIT 20%
2)DEVELOPMENT(PAIRING) BONUS 10%
3)OVERRIDING BONUS 40%
4)EXTRA BONUS 20%
5)GROUP DEVELOPMENT BONUS 10%
6)INFINITY BONUS 10% (BONUS BULANAN)
7)LEVELING BONUS 30% (BONUS BULANAN)
8)CONSUMER BONUS (BONUS BULANAN)
9)LEADERSHIP INFINITY BONUS 50% (BULAN BONUS)

p/s : Plan Marketing yg plg hebat pernah saya jumpa setakat ini. Plan ini akan di trade mark hanya utk TSR Global.

Utk pertanyaan lebih lanjut, boleh call/sms saya :
Leader Helang - YUS : 012-6945620
 
Sponsored Post

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
hm..bukan ke TSR ini akan hanya dilancarkan plan nya oleh shahril menteri pengguna di PWTC pada nov ni. dah jalan ke?
 

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
hm..bukan ke TSR ini akan hanya dilancarkan plan nya oleh shahril menteri pengguna di PWTC pada nov ni. dah jalan ke?
dia runnn dulu.. launching lum lagi.. biasa la kenbanyakan company MLM memang buat macam tu
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
dia runnn dulu.. launching lum lagi.. biasa la kenbanyakan company MLM memang buat macam tu
memang la. tapi kalau lesen tinggal 3 bulan je lagi, apa ke halnyer running cam tu. macam nak running terus je.

kenapa tak renew je lesen tu awal2. kalau bisnes best dan ok baik kita bertekak sekarang dari bertekak kemudian.

kalau ok, aku pun nak join. :)cgrock
 

amirrash

Active+ Member
Joined
May 27, 2008
Messages
2,842
Reaction score
10
Points
25
memang la. tapi kalau lesen tinggal 3 bulan je lagi, apa ke halnyer running cam tu. macam nak running terus je.

kenapa tak renew je lesen tu awal2. kalau bisnes best dan ok baik kita bertekak sekarang dari bertekak kemudian.

kalau ok, aku pun nak join. :)cgrock
*tapi kalau lesen tinggal 3 bulan je kenapa sekarang bukan dah dapat lesen atas nama syarikat sendiri.
 

jinchuriki

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
1,028
Reaction score
0
Points
20
aiikk..,bukak2 thread dah ada kontroversi ke..bahaya tumpang2 lesen org nie...takut jd cam s****b je
 

ayie206

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
16,425
Reaction score
106
Points
123
memang la. tapi kalau lesen tinggal 3 bulan je lagi, apa ke halnyer running cam tu. macam nak running terus je.

kenapa tak renew je lesen tu awal2. kalau bisnes best dan ok baik kita bertekak sekarang dari bertekak kemudian.

kalau ok, aku pun nak join. :)cgrock
ini kena ahli TSR ni la yang jawab.. teman tak tahu menahu
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,714
Reaction score
3
Points
65
rasanya minggu lepas ada thread ne...tapi mod da close...ni bukak balek...hurmmm
 
Sponsored Post
Top
Log in Register