TS Zeti Aziz berkomplot dengan Jho Low, Tun M untuk menganiayai DS Najib

CG Sponsors




zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
2,511
Reaction score
625
Points
81
Aku rasa kan..
Bila PAS berada dalam kerajaan skrng nih..
A few benda yang PAS dpt info tentang 1MDB..

Kedepan nanti bila PRU15..
Agak sukar PAS nak setuju dengan Najib..

Pada masa itu UMNO takda pilihan..
Iaitu kuburkan Muafakat Nasional..

Kita akan ketemu situasi seperti PRU-14..
Pada PRU-15 Kelak..

Takziah..
tu la pasal, pas dpt info zeti dah ada kerjasama dgn jo lo sebelum najib jd pm lg.. pas juga dpt info bapak jo lo byk dpt projek masa zaman mahathir.. ada satu lg pas dpt info yg mahathir lantik zeti sbg pengerusi pnb.. info terbaru ni pas dpt tahu yg zeti ada terima lebih rm100juta dari dana berkaitan 1mdb..

untung la pas byk dpt info masa jd kerajaan.. habisla umno...haha
 
Sponsored Post

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
22,394
Reaction score
2,139
Points
201
tu la pasal, pas dpt info zeti dah ada kerjasama dgn jo lo sebelum najib jd pm lg.. pas juga dpt info bapak jo lo byk dpt projek masa zaman mahathir.. ada satu lg pas dpt info yg mahathir lantik zeti sbg pengerusi pnb.. info terbaru ni pas dpt tahu yg zeti ada terima lebih rm100juta dari dana berkaitan 1mdb..

untung la pas byk dpt info masa jd kerajaan.. habisla umno...haha
pas puas hati katanya.

WhatsApp Image 2018-01-24 at 1.12.50 PM.jpeg
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,746
Reaction score
2,458
Points
201
tu la pasal, pas dpt info zeti dah ada kerjasama dgn jo lo sebelum najib jd pm lg.. pas juga dpt info bapak jo lo byk dpt projek masa zaman mahathir.. ada satu lg pas dpt info yg mahathir lantik zeti sbg pengerusi pnb.. info terbaru ni pas dpt tahu yg zeti ada terima lebih rm100juta dari dana berkaitan 1mdb..

untung la pas byk dpt info masa jd kerajaan.. habisla umno...haha
Sama2 kita tunggu dan lihat kisah 1MDB, siapa yang perangkap siapa.

:p

Aku mana2 pun xpe.. Atuk ke najib ke..
Dua2 xleh pakai..

Yang penting PAS bila dah dalam kerajaan, boleh la buat keputusan terbaik untuk islam..
 

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
2,511
Reaction score
625
Points
81
Sama2 kita tunggu dan lihat kisah 1MDB, siapa yang perangkap siapa.

:p

Aku mana2 pun xpe.. Atuk ke najib ke..
Dua2 xleh pakai..

Yang penting PAS bila dah dalam kerajaan, boleh la buat keputusan terbaik untuk islam..
ada yg goyang dh tu.. kalau perasan media pn takda sentuh pun isu zeti terima duit 1mdb.. tiba2 diorg tak minat plak nk amik tahu..hehe..
 

logammaut

Super Active Member
Joined
Dec 12, 2009
Messages
9,872
Reaction score
484
Points
91
Mmg dah jelas Najib & keluarga paling byk dpt manfaat drpd 1MDB & Jho Low. Siapa yg menentang atau menegur akan disingkirkan. Tak berlaku pun isu ni pada zaman PM yg lain.

Yg lawaknya org UMNO backup Jho Low kaw2. Pasal kapal mewah kena jual dgn kerajaan PH pun ramai org UMNO yg meroyan. Apa la si Jho Low ni bagi makan hahaha...

Skang ni pulak nak play victim.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register