TS Zeti Aziz berkomplot dengan Jho Low, Tun M untuk menganiayai DS Najib

CG Sponsors




Sponsored Post

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
22,394
Reaction score
2,139
Points
201
Tawfiq Ayman muka macam Tajuddin pasir salak je.
 

stonz

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Sep 18, 2008
Messages
4,708
Reaction score
199
Points
43
nah, ni maksudnya apa?
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,434
Reaction score
1,169
Points
201
jeng jeng jengggggg
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
11,746
Reaction score
2,458
Points
201
IMG_20201229_055716.jpg


Boleh tahan lawak kes 1MDB ni..
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,658
Reaction score
654
Points
171
mmg betul ada komplot nak jatuhkan DSN
 

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
2,512
Reaction score
627
Points
81
Dia komplot jatuhkan najib atau najib gan dia sekali dlm isu ini? Sebb tu dia senyap bile duit berjuta masuk acc personal???
tgk la dokumen tu, ada yg seawal 2008, so sekurang2nya persediaan dah dibuat 2007 atau lebih awal lg, ni bkn benda kecik dapat mimpi mlm tadi esok pagi pergi bank transfer duit.. kalau zeti komplot dgn najib dh tentu zeti support najib dlm kes 1mdb, zeti org mahathir, bapak jo low kroni mahathir.. skrg mcm dh boleh agak kan mcm mn masa ph berkuasa dulu tak dpt bawa blk jo low kan.. dan jika ini benar maka bertambah yakin dibelakang tsmy masih ada mahathir.. hahahaha

zeti tgh susun ayat tu, kejap lg ada la tu dia reply komen najib, hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register