Trip Ke Manchester United

CG Sponsors




moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
Salam CGrian,

Tempahan seat utk season depan kini dibuka.

 
Last edited:
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
cam best ni
takde ke gambar masa g dulu
kasi racun dulu
hehe
 

Aloya

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2012
Messages
256
Reaction score
11
Points
15
Wahh best nie.Pegi dgn geng2 MU.hehe...kos pun macam berbaloi2....
Kalau gi family blh ke?Bawak wife + anak (2 tahun).Nak gi sorang takut wife jeles.hehe...
 

rashaz

Permanently Banned -, Fraud & Scam reported
Joined
Mar 27, 2013
Messages
2,179
Reaction score
2
Points
25
Kalau nak discounted ticket boleh guna aku punya membership.Valid lagi.Aku tak charge apa apa.Tiket bola tak ada advance booking.Kena tunggu announcement tiket keluar baru boleh beli :)
 

rashaz

Permanently Banned -, Fraud & Scam reported
Joined
Mar 27, 2013
Messages
2,179
Reaction score
2
Points
25
Saya suggest bro pergi up north to scotland.England ni common sangat.
 

moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
cam best ni
takde ke gambar masa g dulu
kasi racun dulu
hehe
Nanti sy letak racun hehe mmg sonot giler time pegi tu.

Siap sy buat stadium n museum tour sekali kat old trafford tu.

Shopping sakan kat cheshire oak brand outlet. Harga murah2 brg kat situ.
 

moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
Wahh best nie.Pegi dgn geng2 MU.hehe...kos pun macam berbaloi2....
Kalau gi family blh ke?Bawak wife + anak (2 tahun).Nak gi sorang takut wife jeles.hehe...
Harga mmg sy buat kasi murah sbb sy handle sendiri jer. Bkn guna travel agent pun. Tu sebab leh dpt murah.

Kanak2 kalo bro nak bawa boleh tp saya takut kurang selese je la n penat.
 

moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
Kalau nak discounted ticket boleh guna aku punya membership.Valid lagi.Aku tak charge apa apa.Tiket bola tak ada advance booking.Kena tunggu announcement tiket keluar baru boleh beli :)
Sy ada contact di UK utk dptkan tiket. Mcm kita ni kena pastikan dulu tiket ada baru leh kesana. Means awal2 da confirm tiket ada.

Mmg kalo beli online susah dpt. Sebab MU gunakan sistem ballout. Kalo rezeki dpt la tiket.

Wah bagus gak leh dpt murah airline. Airline mana tu bro ?
 

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,882
Reaction score
22
Points
125
Apa pun den subscribe dulu...
Plan nak gi tawun dopan...
Nnt den racun KIOS skali...


:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register