BTC USD 38,597.3 Gold USD 1,798.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Trending no 1 Malaysia skang kat youtube - Ejen Ali S2 ep 11

Sponsored Post

Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
rasa jin dan konco2nya tak mati lagi dalam episode ini. tunggu episode akan dtg..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,822
Reaction score
925
Points
176
rasa jin dan konco2nya tak mati lagi dalam episode ini. tunggu episode akan dtg..

mmg tak mati lagi

kat dalam tu ada 2 geng dia bule control benda

prof aaron dia bule guna mind control dia tahan gegar

yg ocho tu kan bule kawal microbug. mungkin buat dome

tapi kesian la uno ni.. mmg tak layak jd jahat sebab senang sgt kena tipu

yg iris pun dorang dapat buat lagi sebab ada retrieve file sebelum kena delete
 

Dragonforex

Banned
Joined
Sep 3, 2017
Messages
3,417
Reaction score
342
Points
46
mmg tak mati lagi

kat dalam tu ada 2 geng dia bule control benda

prof aaron dia bule guna mind control dia tahan gegar

yg ocho tu kan bule kawal microbug. mungkin buat dome

tapi kesian la uno ni.. mmg tak layak jd jahat sebab senang sgt kena tipu

yg iris pun dorang dapat buat lagi sebab ada retrieve file sebelum kena delete

kan bagus kalu iris tu diorg buat je banyak2. setiap ejen pakai sorang satu. pastu buat access limit, just tuk dptkan info je. sistem overdrive kasi buang.

kesimpulannya, apa pengajaran dan intipati yg tuan dpt dari cerita ini terutama pada ali?? just tanya..
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,822
Reaction score
925
Points
176
kan bagus kalu iris tu diorg buat je banyak2. setiap ejen pakai sorang satu. pastu buat access limit, just tuk dptkan info je. sistem overdrive kasi buang.

kesimpulannya, apa pengajaran dan intipati yg tuan dpt dari cerita ini terutama pada ali?? just tanya..

asalnya mmg plan nak buat tuk setiap ejen, da jin pecah amanah.. tak jadi buat
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,814
Reaction score
1,673
Points
596
Sempoi juga layan ejen Ali kan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
304,472
Reaction score
13,639
Points
2,376
tonton

D2kXkwVU4AApDnq.jpg


D2kXkwWUkAATfYB.jpg

Intel diterima. Ali, kita ada misi!
Nantikan ‘Official Teaser Trailer’ #EjenAliTheMovie pada 30 Mac ini di saluran rasmi YouTube Ejen Ali

#EjenAli
Bertindak segera!
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
155,377
Reaction score
21,278
Points
1,671
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,822
Reaction score
925
Points
176
ranking grafik lawa

1. ejen ali
2. bbb
3. ui
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register