Viral Trend cari suami dengan hidu bau, ada yang kecam tak tahu halal haram

CG Sponsors




akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,466
Reaction score
2,005
Points
201
Trend cari suami dengan hidu bau, ada yang kecam tak tahu halal haram
Gigih bau cari suami



Syaz Hassan


Hiburan, siapa sahaja yang tidak suka berhibur kan? Lagi-lagi kalau bergurau-senda dengan kawan main ‘game’ tertentu, sampai boleh lupa masalah dunia!

Baru-baru ini, tular satu rakaman video aplikasi TikTok yang dimuat naik oleh seorang warganet di laman sosial Twitter.

Video tersebut memaparkan gelagat seorang wanita dipercayai sedang bermain sebuah ‘game’ mencari suaminya dengan cara mengenal pasti ‘bau’ pasangan dalam keadaan mata tertutup.

Dalam pada itu, dia perlu menghidu setiap jejaka yang berada di hadapannya bagi mencari di antara jejaka-jejaka itu, mana satu suaminya.

Boleh la cuba lepas ni?
Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet terhibur dengan permainan terbabit dan bercadang untuk mencuba dengan pasangan masing-masing nanti.

‘Single’ takde la pasangan
Screenshot-2020-12-30-at-6.11.04-PM.png
Screenshot-2020-12-30-at-6.11.34-PM.png
Screenshot-2020-12-30-at-6.12.02-PM.png


Walau bagaimanapun, terdapat juga segelintir individu yang tidak menggemari perbuatan itu dan berasa ‘geli’ sewaktu menonton aksi berkenaan.

Geli nak cium baju orang lain
Screenshot-2020-12-30-at-6.13.52-PM.png
Screenshot-2020-12-30-at-6.14.10-PM.png
Screenshot-2020-12-30-at-6.14.20-PM.png


Apabila menjengah ke laman aplikasi TikTok milik wanita itu, majoriti warganet mengecam ‘game’ beserta individu yang terlibat.

Kenapa biar isteri sentuh lelaki lain?
Screenshot-2020-12-30-at-6.53.08-PM.png


Tak tau ke pasal halal haram?
Screenshot-2020-12-30-at-6.53.23-PM.png


Jangan jadi dayus
Screenshot-2020-12-30-at-6.53.34-PM.png


Seronok-seronok juga, tapi jangan sampai memalukan diri sendiri. Nasib baik dapat pasangan yang ‘sporting’, kalau tidak siap sedialah untuk ‘berperang’.

Sumber: TikTok @puspawangirauza, Twitter @IbuPeri__
 
Sponsored Post

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
11,466
Reaction score
2,005
Points
201
Semakin liberal puak2 ni
Semakin tidak terbela islam kita
Bala lg ada
Astaga
 

Megat Al Fateh

Fun Poster
Joined
May 6, 2019
Messages
975
Reaction score
443
Points
41
ade benda yg kita tak boleh buat walau pun nampak sweet bila org lain buat.. contoh budaya hugging mat saleh

diorang takpe kalau jumpa boleh peluk cium bini org lain.. budaya kita tak sama, tak payah lah ikut

ramai netizen / budak2 skrg ni makin hilang jatidiri .. semua benda dlm internet tu dia nak ikut
 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,260
Reaction score
167
Points
83
sedihnya tengok mcm ni... xde nilai ke maruah kamu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register