To Sell Trend baru - Cover Seat Motor Jaring. Best! Sejuk!

CG Sponsors




Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,958
Reaction score
126
Points
78

-senang pasang,
-tak mudah basah,
-tak payah nak hempuk2 seat motor bila tengahari nak naik motor
-kucing tak cakar, kesat, bawak awek bila brek emergency takde la "rasa" sangat
- nampak stylo mylo


harga : RM25 siap PosLaju
Saiz M standard fit motor lc, lagenda, kriss, wave, ex5

PM/call: 019-4344269

Maybank - 156244005530
Cimb - 06080077090527
ARDY SHAZRIL

Ardy Shazril B Ahmad Humairi
No 75, Taman Muhibbah,
Bukit Koman
27600 Raub
Pahang
 
Sponsored Post

acHnuLL aDnan

Active+ Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
4,857
Reaction score
14
Points
35

-senang pasang,
-tak mudah basah,
-tak payah nak hempuk2 seat motor bila tengahari nak naik motor
-kucing tak cakar, kesat, bawak awek bila brek emergency takde la "rasa" sangat
- nampak stylo mylo


harga : RM25 siap PosLaju
Saiz M standard fit motor lc, lagenda, kriss, wave, ex5

PM/call: 019-4344269

Maybank - 156244005530
Cimb - 06080077090527
ARDY SHAZRIL

Ardy Shazril B Ahmad Humairi
No 75, Taman Muhibbah,
Bukit Koman
27600 Raub
Pahang
murah ni...tapi aku dah beli huhuhu..:D

bump utk TT
 

muridmurid

Active+ Member
Joined
Nov 19, 2010
Messages
4,463
Reaction score
67
Points
30
owh patutla sekarang ni aku asek nampak seat jenis ni
trend rupanya
kalau jemur tgh panas pun telur tak mendidih ni
 

Ardy

Active Member
Joined
Jun 15, 2010
Messages
1,958
Reaction score
126
Points
78
owh patutla sekarang ni aku asek nampak seat jenis ni
trend rupanya
kalau jemur tgh panas pun telur tak mendidih ni
x perlu nak hempuk2 seat masa panas. yg tu telur konpom mendidih. hangat pijo mengelejat ponggong :eek:
 

tron

Fun Poster
Joined
Jan 24, 2011
Messages
622
Reaction score
0
Points
10

-senang pasang,
-tak mudah basah,
-tak payah nak hempuk2 seat motor bila tengahari nak naik motor
-kucing tak cakar, kesat, bawak awek bila brek emergency takde la "rasa" sangat
- nampak stylo mylo


harga : RM25 siap PosLaju
Saiz M standard fit motor lc, lagenda, kriss, wave, ex5

PM/call: 019-4344269

Maybank - 156244005530
Cimb - 06080077090527
ARDY SHAZRIL

Ardy Shazril B Ahmad Humairi
No 75, Taman Muhibbah,
Bukit Koman
27600 Raub
Pahang
ada lagi tak ni,kalau suzuki axelo pakai size apa
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
ade lagi tak ?
 

protozuaqs

Super Active Member
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,734
Reaction score
116
Points
73
untuk motor modenas gt128 boleh masuk tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register