Transformers,Macross,Gundam,Amored Core dll..

CG Sponsors




dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
Salam semua...aku x tau nak post kat mana thread ni aku buka saje2 je utk kongsi2 info/hobi sesama kita yg minat sama dgn aku..

TEMPAT2 BELI MENAN:

1. Cineleisure Damansara (ada model murah kat sini)
2. Lowyat (kedai uncle ni yg tertentu murah gak)
3. Sg. Wang (tingkat 6 x silap aku, kat sini banyak pilihan.. tp mahal siot)
4. Times Square
5. Carrrefour Sri Petaling-Glory Shoppe (kedai Aunty Lenny no hp: 019-3753331)
6. Sunway Pyramid (tingkat berapa aku x ingat tapi belah2 atas aa..)
7. Mines Shopping Mall (tingkat atas sekali tpt baru)
8. Amcorp Mall (tingkat atas gak TOYWIZARD x silap)
9. Subang Square-Toyworkers (owner JAMES)
10. One Utama - New Wing


koleksi2 aku adalah ni:

FANSPROJECT TF PARALLAX SHADOW COMMANDER NEMESIS PRIME













DGN CITY COMMANDER ULTRA MAGNUS







HUHU..AKU AKAN POST LG KALO ADE NEW HAULS..:)
 
Last edited:
Sponsored Post

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
cayalah drag...... :D
 

sunway

Active Member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
1,539
Reaction score
12
Points
25
ko nak jual ke atau saja nak tunjuk koleksi ko ni....
aku ada sedara yg minat kumpul transformer ni
kalau ada org mau beli dgn harga yg patut dia jual gak...
 

pulze

Fun Poster
Joined
Oct 7, 2008
Messages
692
Reaction score
0
Points
10
aku pun minat gak nak buat koleksi mcm ni..takut brebut ngan anak jer nanti
 

tokmat™

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
33,932
Reaction score
274
Points
136
huhu..saje2 tm..kalo kat forum lelain ramai org suka collect robot2 nih..:p

menda ni tgh hot kat ebay skang:D
sia tak ada koleksi tu...
tapi suka tengok..... :)
 

dragons

Super Active Member
Joined
Nov 5, 2007
Messages
7,611
Reaction score
1
Points
65
ko nak jual ke atau saja nak tunjuk koleksi ko ni....
aku ada sedara yg minat kumpul transformer ni
kalau ada org mau beli dgn harga yg patut dia jual gak...
saja nak tunjuk je bro..xde trfikir nak jual lg..kalo ade aku akan inform kat sini..huhu:p
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
nih nak tanya nih.....

aku minat ngan mainan gundam suit tue.....

aku ada gak beli masa rega ada lam bawah 50 inggit.....

tapi aku tadi gi nengok.........

mak datuk nenek........

punyer la bapak dier nyer rega.......

kotak kici saiz skaki kali stengah kaki
jer dah 2-3 atus inggit......

naper gitu arr?

yg mahal aku nengok lak, sikit lagi nak
cecah rega se K......ribu la tue......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register