Transfer OS lesen

Recommended Brokers


Print_Screen

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
5,925
Reaction score
230
Points
73
Boleh ke kita transfer OS ori ke laptop baru yang xde OS?
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,105
Reaction score
690
Points
166
os tu xde masalah biasanya, boleh je download dari web
yg penting key/license tu
bila nak aktivate utk lappy lain. lappy lama tu kena tukar key/license,
samada yg ori juga atau pirate, terpulang pada tuan. maka automatik key lama tu blh guna utk mana2 lappy.
yg lappy ke2 tu aktivate kan guna key/license yg tuan nak tu.
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,772
Reaction score
561
Points
161
Boleh ke kita transfer OS ori ke laptop baru yang xde OS?
Kalau OS tu menggunakan product key retail boleh tuan.

Kalau OEM, tidak boleh dipindahkan.
 

asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,901
Reaction score
304
Points
136
pakai pirate je.

aku tak pernah beli yg ori sepanjang hidup aku walaupon satu software. semua download..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register