Transfer OS lesen

CG Sponsors




Print_Screen

Super Active Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
5,919
Reaction score
230
Points
73
Boleh ke kita transfer OS ori ke laptop baru yang xde OS?
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
os tu xde masalah biasanya, boleh je download dari web
yg penting key/license tu
bila nak aktivate utk lappy lain. lappy lama tu kena tukar key/license,
samada yg ori juga atau pirate, terpulang pada tuan. maka automatik key lama tu blh guna utk mana2 lappy.
yg lappy ke2 tu aktivate kan guna key/license yg tuan nak tu.
 

asdasdasd

Legendary Member
Joined
May 2, 2011
Messages
12,898
Reaction score
305
Points
136
pakai pirate je.

aku tak pernah beli yg ori sepanjang hidup aku walaupon satu software. semua download..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register