Tragis..Mutiara Jatuh Di TV- ada di youtube

CG Sponsors




aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Salam... firstly.. maaf ye klu da ade atau rasa thread ni xperlu..leh delete:D..

Perasaan x ,kengkawan semua.. bg sesiapa yg kul 8PM semalam..duk tepacak depan TV sony ke sharp ke toshiba etc. tgk Buletin Utama .. terasa cam ade x kena semalam bila tgk berita tu(sbb kejadian begitu pantas.. :eek:) , mlm ni tgk balik kt web.. so.. perhatikan la yer ape yg terjadi:)..pada minit ke 9.. saat ke 49
http://www.tv3.com.my/Shows/EpHighl...mplateID=1&EpID=23177&VideoID=22091#ancPlayer
agak2 sebab ape ia terjadi.. muka pun still cool n ayu gitu:">
p/s: klu xleh view video tu.. register dulu:)

update link youtube

Tragis..Mutiara Jatuh Di TV


http://www.youtube.com/watch?v=0Yp1K_AVzzo
 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,208
Reaction score
828
Points
176
kalau ada kat youtube kan bagus
 

profesor

Active+ Member
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
ades, register bukan main detail lagi borg nak kene isi, mcm bukak trading acc jer.. tv3 :(scam
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
xret nk upload kt youtube. tok la wat:)paid.. saya da download utk simpanan peribadi..kenangan tu.. hehe..secara x sengaja perasan
kena reg ke?adeh... ~X(
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
ades, register bukan main detail lagi borg nak kene isi, mcm bukak trading acc jer.. tv3 :(scam
hehe..tp tujuan sy bukan nk pomot TV3 tau.. just kejadian yg berlaku ajer:">.. muke pemberita tu pon ayu:D
 

awok!

Active Member
Joined
Dec 7, 2008
Messages
1,498
Reaction score
57
Points
30
ap[e bende yg tergolek snanye??
kasi tau la secara terpeinci..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register