BTC USD 38,277.2 Gold USD 1,836.28
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tragis..Mutiara Jatuh Di TV- ada di youtube

aidiryatim

Legendary Member
gem
Messages
14,011
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Salam... firstly.. maaf ye klu da ade atau rasa thread ni xperlu..leh delete:D..

Perasaan x ,kengkawan semua.. bg sesiapa yg kul 8PM semalam..duk tepacak depan TV sony ke sharp ke toshiba etc. tgk Buletin Utama .. terasa cam ade x kena semalam bila tgk berita tu(sbb kejadian begitu pantas.. :eek:) , mlm ni tgk balik kt web.. so.. perhatikan la yer ape yg terjadi:)..pada minit ke 9.. saat ke 49
http://www.tv3.com.my/Shows/EpHighl...mplateID=1&EpID=23177&VideoID=22091#ancPlayer
agak2 sebab ape ia terjadi.. muka pun still cool n ayu gitu:">
p/s: klu xleh view video tu.. register dulu:)

update link youtube

Tragis..Mutiara Jatuh Di TV


http://www.youtube.com/watch?v=0Yp1K_AVzzo
 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,263
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,263
Reaction score
863
Points
176
kalau ada kat youtube kan bagus
 

profesor

Active+ Member
Messages
3,446
Joined
May 7, 2007
Messages
3,446
Reaction score
265
Points
46
ades, register bukan main detail lagi borg nak kene isi, mcm bukak trading acc jer.. tv3 :(scam
 

aidiryatim

Legendary Member
gem
Messages
14,011
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
ades, register bukan main detail lagi borg nak kene isi, mcm bukak trading acc jer.. tv3 :(scam

hehe..tp tujuan sy bukan nk pomot TV3 tau.. just kejadian yg berlaku ajer:">.. muke pemberita tu pon ayu:D
 

awok!

Active Member
Messages
1,498
Joined
Dec 7, 2008
Messages
1,498
Reaction score
57
Points
30
ap[e bende yg tergolek snanye??
kasi tau la secara terpeinci..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register