Trading journal tahun 2010- EA all the way

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.16601
USD / JPY
105.396
GBP / USD
1.27170
USD / CHF
0.92386
USD / CAD
1.33825
EUR / JPY
122.893
AUD / USD
0.70701

CG Sponsors




irfan

Active+ Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
assalamualaikum...

Ni kali pertama aku buka tread dalam CG.Esok tahun baru..bermula race gp..

Aku masuk race tu pon sebab menyahut seruan Astagold..dia cakap sapa nak guna ea Ilan yg terbaru. Modal usd 25 je..aku pon pm dia cakap ok..

ada banyak ea aku nampak cam menarik je..dan aku akan update kat sini satu persatu..kemudian..

Anyway aku doa kita semua berjaya..

Al-fatihah!
 
Sponsored Post

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Tahniah BRO.... semoga berjaya .... :D
 

irfan

Active+ Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
Tahniah BRO.... semoga berjaya .... :D
thankz...not to mention aku pon ada run ea jejantas ni((power bro kita ni)
skang 2 ea jejantas ni aku runlife acc..Mula aku tertarik sb dia cakap no loss<<<siapa nak loss>>biar lambat janji jgn MC...ekeklwakela..pastu dia ada MM lak tu..

jgn lupa email aku ea terbaru...ekekwaleka
 

PeterP

Freshie
Joined
Feb 9, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
In this 21st century, where everything is depended on money, there is a great need to give importance to economic stability. Lifestyle trading is one such kind of trading technique, where you don,t have to invest a lot, you need to be confident & have knowledge. There is a software that works & guides properly in each & every step taken by you.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register