Trade Kefahaman Zon A ( TKZA )

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.08147
USD / JPY
108.937
GBP / USD
1.22236
USD / CHF
0.97764
USD / CAD
1.41835
EUR / JPY
117.813
AUD / USD
0.60118

CG Sponsors




Sponsored Post

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,386
Reaction score
233
Points
88
Lama tak update dekat sini. Analisis untuk hari ini

GJ Semalam Turun, hari ni kita Buy
GJ.JPG


GU semalam Turun, hari ni kita Buy jugak
GU.JPG


Entry kita tunggu pukul 2. harap2 TP hari ni.
 

FAUZEY_FX

Legendary Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,840
Reaction score
722
Points
171
welcome yang baru masuk thread ni.. kalau minat dengan teknik yang simple tetapi profitable, anda tidak tersalah tempat.. bacalah dari page 1 especially bab 1 hingga bab 5.. kemudian lihat review trade dan belajar dari situ.. inshaAllah semoga kita berjaya dunia akhirat..
 

FAUZEY_FX

Legendary Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,840
Reaction score
722
Points
171
jika anda ingin gabung dengan teknik sediaada, tiada masalah bagi sy.. kalau gabung boleh tambah lagi keyakinan...kan?
 

FAUZEY_FX

Legendary Member
Joined
Nov 13, 2010
Messages
19,840
Reaction score
722
Points
171
Tersedut masuk zon A balik😰😰
haah tuan.. sy lupe nk close tadi sebab candle jam 5pm doji.. biasa kalau doji ni dia jadi 50/50.. contoh macam GU semalam.. jam 3pm doji, tapi jam 4pm dia x naik..so tu sebab bila muncul doji dia jadi 50/50.. ni update ucad sy.. SL dah menyala-nyala..

runningtradeucad27feb2020.jpg
 

no trade

Super Active Member
Joined
May 16, 2008
Messages
8,386
Reaction score
233
Points
88
GJ SL 27/2 harini kita marking lagi.

GL semalam turun, hari ni kita Buy
GJ.JPG


GU semalam sideway, 2 hari lepas turun. hari ni kita Buy.
gu.JPG



Kita masuk lepas 2pm nanti.
 

Attachments

Sponsored Post
Top
Log in Register