Toyota Estima.. Berbaloi ke?

CG Sponsors




tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
toyota estima boleh buat mcm ni sbb dia ada tempat sandar kaki (ottoman).. dgn syarat, penumpang blkg cuma 2 org saja.. Mcm hotel bergerak.. syok bila jalan mlm sambil anak2 kat blkg tengok movie sblm tido ... huhu..

cun...
ni estima spec apaa ni ..?? high spec ka lagu mana?
 
Sponsored Post

GPK1

Active+ Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
4,212
Reaction score
83
Points
40
org muda boleh la beli... bila anak dah naik sek men tak mau dah dia naik kete dgn kita
pastu jual....
cam aku ni anak² tak nak jalan dgn mak bapak dah
terpaksa ku jual dan beli kete kecik utk kami berdua pergi kenduri, melancong atau konvo
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,876
Reaction score
8,262
Points
716
org muda boleh la beli... bila anak dah naik sek men tak mau dah dia naik kete dgn kita
pastu jual....
cam aku ni anak² tak nak jalan dgn mak bapak dah
terpaksa ku jual dan beli kete kecik utk kami berdua pergi kenduri, melancong atau konvo
ya ka..
anak2 masta dah umoq berapa?
anak ceq sulung 12 tahun...
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,280
Reaction score
1,261
Points
101
org muda boleh la beli... bila anak dah naik sek men tak mau dah dia naik kete dgn kita
pastu jual....
cam aku ni anak² tak nak jalan dgn mak bapak dah
terpaksa ku jual dan beli kete kecik utk kami berdua pergi kenduri, melancong atau konvo
nasik axia je bosku. jimat minyak, jimat mentenen, rotex murah
anak2 pun takde taste nak pinjam nanti :)
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,581
Reaction score
1,555
Points
201
org muda boleh la beli... bila anak dah naik sek men tak mau dah dia naik kete dgn kita
pastu jual....
cam aku ni anak² tak nak jalan dgn mak bapak dah
terpaksa ku jual dan beli kete kecik utk kami berdua pergi kenduri, melancong atau konvo
tu lah..ambo loni pakai CRV...anak 4..mcm sempit..cuma kelebihan tempat letak barang mewah..besar....nak beli MPV tapi tgh fikir bayar belum habis nanti tak semua naik nanti...anak anak dah besar....cuma sekali sekala berjalan kesian sempit....alternatif lain.,.kena jalan 2 kereta lah sebab anak dah boleh drive...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register