Touch n Go Wallet & promosi

Recommended Brokers


Sponsored Post

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,188
Reaction score
384
Points
81
tak pernah guna lagi mana2 e-wallet
nnt ada fon baru, baru guna
 

ipinos

Active Member
Joined
Feb 10, 2014
Messages
1,479
Reaction score
22
Points
30
Sekarang ni zaman eWallet..Aku guna TnG eWallet untuk macam2. Belanja kat Tesco,Mydin, Jaya Grocer, Giant, MyNews, Watson dan 99SpeedMart. Aku pakai tuk isi minyak kat Shell. Aku pakai untuk beli topup prepaid, aku byr bil dan mcm2 lagi la.
Semalam first time aku beli ticket flight Malindo pakai TnG eWallet:D. Aku pakai TnG eWallet ni sebab ada byk offer seperti diskaun dan rebat tunai.
Yg dah pakai tu mesti tau. Yg belom pakai, jom try TNG eWallet:)paid

OK, yg dah pakai TnG eWallet, aku nak share dgn korang barang baik, mana tau korang berminat nak cuba. Aku cuba sebab PERCUMA:D.
Korang tau tak ada peluang untuk korang dptkan 💯% Reward Cash Back setiap kali korang reload TnG eWallet.

Senang citer korang register je dulu percuma disini : 💯% Reward Cash Back




Selepas register, pm aku kat siggy, nanti aku guide mcm mana nak guna
:)paid:)paid​
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,985
Reaction score
31
Points
120
Pendaftaran Sebagai Touch N Go e wallet Merchant secara percuma

Assalamualaikum warga CG...

dengan lafaz Bismillahhirrahmanirahim saye dengan rasminye membuka satu thread baru kat Cg ni,kali ni saya nak memperkenalkan kaedah pembayaran digital dengan menggunakan aplikasi touch n go e wallet

terbuka kepada semua individu yang berniaga n ada ssm n kedai fizikal,

ape-ape perkembangan terbaru berkenaan daftar merchant akan di update dari masa ke semasa



Tawaran mendaftar sebagai touch n go merchant secara percuma.kaedah pembayaran digital tanpa perlu modal.ganjaran insentif pengenalan rm4 bagi setiap transaksi Dan incentive bulanan rm1 bagi setiap transaksi jualan mengunakan sistem pembayaran touch n go e wallet.
Syarat syarat

1) warganegara Malaysia
2)Ada daftar Ssm
3)Ada ACC bank
4)pernah berniaga secara offline(Ada Kedai,Ada bukak booth,ada kiosk,Ada gerai,food truck,pasar malam,pasar Tani etc)


boleh contact 0193493400/01110792769 atau email [email protected]
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,985
Reaction score
31
Points
120
pemohon yg berjaya akan dibekalkan

2 keping stiker QR code
1 standee qr code
3 stiker touch n go e wallet
100 keping kupon touch n go e wallet yg bernilai rm6 setiap satu
 

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,985
Reaction score
31
Points
120
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=oNTEouP0zR0&feature=youtu.be[/ame]
 
Last edited:

Wea Izre

Legendary Member
Joined
Apr 13, 2007
Messages
13,985
Reaction score
31
Points
120
WMI Network:
*[TNG E-Wallet]* Digital Payment Method for Business Owner
*=====================*

Sekarang pelbagai method pembayaran boleh dilakukan oleh pengguna.

Cara klasik iaitu secara tunai dan masih lagi diguna pakai sehingga sekarang.

Namun, dengan adanya teknologi, pengguna boleh membayar dengan menggunkan kad debit atau kad kredit.

Tapi ianya datang dengan *KOS SEWAAN/SELENGGARA/BAIK PULIH* untuk TERMINAL yang digunakan.

Alangkah bagus jika *KOS ITU TIDAK WUJUD?*

*ADA KE?*

*YES, JAWAPANNYA ADA!!!!*

Kini Touch 'N Go Digital menawarkan kepada anda *PEMILIK PERNIAGAAN* *Pendaftaran* Program Pembayaran Menggunakan TNG E-Wallet secara *PERCUMA* ,buat masa ni terhad kepada 200 ribu merchant seluruh malaysia

Apa yang *BEST* jika Guna Touch 'N Go E-Wallet?

1. *TIADA BAYARAN* untuk YURAN PENDAFTARAN. PERCUMA SEHINGGA DIBERITAHU.

2. *Pontensi Pengguna* yang ramai yang kini mencecah hampir 2,000,000 Pengguna dan semakin bertambah.

3. *tak perlu sediakan duit baki kecik kecik

4. *Bayaran akan dikreditkan kepada Akaun anda secara T+1*. Pengguna membuat bayaran hari ini, esok sudah dikreditkan kepada akaun anda. Untuk Transaksi hari Jumaat,Sabtu dan Ahad, TNG akan kreditkan hasil jualan anda pada hari Isnin

5. Setiap pembayaran yang berjaya dibuat oleh pengguna, anda akan *mendapat notifikasi SMS dari TNG*.



Jika anda mendaftar *SEKARANG*, anda akan mendapat 'Merchant Kits' seperti gambar yang disertakan iaitu :

1. *Dua(2) unit QR Code*.(QR Code adalah unik dan ianya untuk perniagaan anda sahaja)

2. Satu unit *standee* untuk QR Code.

3. *Sticker*(Untuk menampal QR, wobbler, TNG E-Wallet accepted Here(2 unit berlainan design dan size).

4. *100pcs Reload Softpin bernilai RM 6.00* untuk diberi percuma kepada pengguna yang belum mendaftar akaun TNG E-Wallet.

Anggap sahaja kita *'create' kuasa beli* dengan cara memberi Reload Softpin RM 6.00.

*PELUANG MEMBUAT PENDAPATAN SAMPINGAN*


Sepanjang tempoh promosi ini, jika anda sudah kehabisan 100pcs softpin yang dibekalkan, anda boleh meminta softpin tambahan daripada saya tanpa sebarang caj.

Lagi banyak pengguna baru yang mendaftar dengan menggunakan softpin dari anda, makin banyak komisyen yang anda akan nampak.

*SEMUANYA TANPA MODAL DAN PERCUMA.*

Seterusnya,syarat untuk mendaftar sebagai Rakan Niaga/ 'Merchant' Touch 'N Go

1. Warganegara Malaysia

2. Berdaftar dengan SSM.

3. Mempunyai Akaun bank

4. Mempunyai Kedai Fizikal*/ booth /kedai bergerak/food truck


Kenapa TNG E-Wallet ini istimewa?

Banyak perkara yang boleh dilakukan dengan menggunakan TNG E-Wallet.

1. Bayaran di permis rakan niaga TNG

2. Pembayaran bil postpaid & Astro

3. Pembelian tambah nilai pra-bayar

4. Pembelian tiket wayang.

5. Pembelian tiket kapal terbang(menggunakan platform air paz)

6. RFID untuk pembayaran tol.(Fungsi ini di nikmati buat semua pengguna RFID, tidak perlu pening memikirkan seperti Smart Tag.)

7. Link kad TNG anda untuk memeriksa baki kad.

8. 'Transfer' / kongsi wang menggunkan TNG E-Wallet.

9. Membayar tambang teksi

10. pengguna boleh link 'link' kad tng sedia ada kepada tng e wallet untuk pembayaran tol

Sebarang penambahan dan perubahan maklumat akan dimaklumkan dari masa ke semasa.
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
880
Reaction score
14
Points
15
RFID ade tk bos? lalu kt area bangi ni tak jumpe lagi
 
Sponsored Post
Top
Log in Register