Topup Card CELCOM RM 30 hanya RM 28... STOK TERHAD

CG Sponsors




Tuan CoLoNeL

Fun Poster
Joined
Sep 16, 2010
Messages
485
Reaction score
15
Points
15
assalamualaikum semua...

Aku nak tolong kawan aku habiskan stok topup card dia.. dia ada topup card CELCOM RM30 sahaja dan nk jual hanya RM28. jadi sesiapa yang berminat boleh PM saya atau YM([email protected]).
SIAPA CEPAT DIA DAPAT..STOK TERHAD

cara pembelian:
1)PM atau YM aku dulu
2)aku bagi no akaun untuk bank in duit.
3)bila dah confirm duit masuk, aku akan send no topup atau aku masukkn terus ke no yang diingini...

SEMUDAH MEMAKAN MAGGI... SELAMAT MENTOPUP:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

Tuan CoLoNeL

Fun Poster
Joined
Sep 16, 2010
Messages
485
Reaction score
15
Points
15
terima kasih kepada yang membeli... yg tak dapat nak beli hari tu mintak maaf ye sebab saya tak online..ada keje luar..sorry

stok ada lagi sikit.. sapa cepat dia dapat...
 

achok

Legendary Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
14,719
Reaction score
298
Points
141
terima kasih kepada yang membeli... yg tak dapat nak beli hari tu mintak maaf ye sebab saya tak online..ada keje luar..sorry

stok ada lagi sikit.. sapa cepat dia dapat...
salam TT,
klu TT berani nak hulur dulu top up tu, aku nk beli la 1 yg rm30 punya...
jgn amik hati ya, sbb aku tgk ko masih baru kat CG, dan zero trading rate :D
ada brani?
 

Tuan CoLoNeL

Fun Poster
Joined
Sep 16, 2010
Messages
485
Reaction score
15
Points
15
salam TT,
klu TT berani nak hulur dulu top up tu, aku nk beli la 1 yg rm30 punya...
jgn amik hati ya, sbb aku tgk ko masih baru kat CG, dan zero trading rate :D
ada brani?
aku bukan tak berani bagi.. kalau bisnes aku memang aku bagi tapi ni barang orang.. takut nanti aku pulak yang rugi..hehe.. saudara jangan risau, saya tak tipu orang.. kalau tak pecaya cuba la beli..:D
 

Tuan CoLoNeL

Fun Poster
Joined
Sep 16, 2010
Messages
485
Reaction score
15
Points
15
harap maaf kepada yang tak dpat nak beli hari tu.. saya tak dapat nak online..

stok ada lagi... sesiapa yang berminat boleh pm saya segera.. hanya RM28...TG
 
Sponsored Post
Top
Log in Register