BTC USD 50,980.3 Gold USD 1,782.74
Time now: Jun 1, 12:00 AM

topic closed

Sponsored Post

mesir

Active+ Member
Messages
3,939
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Servis Urutan Selepas Bersalin & Penjagaan

Sesiapa yang berhajat untuk mendapatkan khidmat urutan selepas bersalin semasa dalam pantang dan penjagaan lengkap semasa dalam pantang termasuk jaga baby waktu malam boleh call saya. Servis saya merangkumi:-

-Urutan Selepas Bersalin
-Menyediakan ubat-ubatan tradisional (cara kampung)
-Bertungku,mandian selepas bersalin
-Menjaga ibu yang dalam pantang termasuk masak makanan semasa dalam tempoh berpantang.
-Menguruskan rumah dan masak memasak termasuk menguruskan anak-anak yang lain.
-Menjaga baby baru lahir.
-dll (mengikut permintaan)

Khidmat saya amatlah sesuai bagi mereka yang tidak mempunyai saudara mara&ibu bapa yang dapat menjaga semasa selepas bersalin dan dalam tempoh berpantang.

Khidmat juga diberikan siap untuk satu pakej penjagaan lengkap ibu dan bayi.Sesiapa yang berminat bolehlah menghubungi saya untuk temujanji.

Makcik Timah Urut
016-3425308

area mane tu???
 

sains_metafizik

Active Member
Messages
1,467
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,467
Reaction score
0
Points
25
sory la jarang online sebab busy....mak cik timah ni tinggal di melaka...tapi servis nih kat mana-mana pun tak kisah...call aje...boleh sampai...hehehehe
 

sains_metafizik

Active Member
Messages
1,467
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,467
Reaction score
0
Points
25
kepada sesipa yang berminat untuk dapatkan servis ni..boleh terus berhubung dengan makcik timah...sbb saya jarang online nak tolong jawabkan soalan...kalau betul-betul berminat boleh terus call beliau buat rundingan sebab kene booking dulu...biasanya sibuk...jadi sapa-sapa plan untuk ambil dia jaga waktu berpantang boleh call terus makcik nih yer...tq:D
 

sains_metafizik

Active Member
Messages
1,467
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,467
Reaction score
0
Points
25
kepada sesiapa yang nak dapatkan servis makcik timah...untuk 12/2008 sehingga 30/2/2009 dah full...sesiapa nak booking makcik timah dia cuma available dari bulan 3 dan bulan seterusnya...apa-apa maklumat silaLah berhubung dengan makcik timah.Sekian Terima Kasih.
 

sains_metafizik

Active Member
Messages
1,467
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,467
Reaction score
0
Points
25
sesiapa nak booking untuk bulan seterusnya...kekosongan masih ada...:D satu bulan makcik timah akan jaga seorang sahaja...jadi sesiapa nak dapatkan servis makcik timah sila hubungi nombor yang tertera supaya tade berlaku masalah pertindahan seperti sebelum ni...kesian saya tgk makcik timah nak cari pengganti untuk mereka yang nakkan jagaan selepas bersalin....nasihat saya booking awal....:D
 

sains_metafizik

Active Member
Messages
1,467
Joined
Sep 18, 2008
Messages
1,467
Reaction score
0
Points
25
akum semua...kekosongan masih ada untuk bulan 3..sesiapa yang berminat boleh booking dulu...sebab ada ramai yang tanya-tanya...bila makcik timah nih dah terima booking dia takan hantar org atau ganti dengan org lain untuk buat penjagaan...sebab risiko servis tak sama katanya...hehehe...kepada sesiapa yang nak booking makcik timah ni perlu diingatkan servis beliau merangkumi penjagaan ke atas ibu yang lepas bersalin dan baby sahaja..kerja-kerja rumah dia tak buat macam mengemas, lipat kain, angkat kain, basuh baju, pegi pasar...sebab dia bukan maid..hehehe dia tukang urut untuk jaga pesakit dan baby sahaja...bukan apa..tak cukup tidur jaga baby waktu malam dan esoknya nak setelkan si ibu...so harap yang mana nak booking tu boleh clear cut...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register