BTC USD 37,902.3 Gold USD 1,801.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Top10 maxis,celcom digi mau jual 9.5,9.6,9.7

ikeda

Active+ Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
3,016
Reaction score
5,836
Points
221
Maxis 9.6
celcom 9.5
digi 9.7

cod sahaja di sg buluh

contact number
0192812263
 
Sponsored Post

fanlee

Legendary Member
Joined
Jul 31, 2008
Messages
14,022
Reaction score
12
Points
115
wow digi rm9.7 murah tu tp jauh la plak
 

ikeda

Active+ Member
Joined
Jan 27, 2008
Messages
3,016
Reaction score
5,836
Points
221
brape minimum


100kpg macam tu.
kena cepat laa barang COD panassss.

Customer yang sanggup datang diutamakan.
Customer yang confirmkan melalui telepon sahaja diutamakan.

Booking,floating duit,advance duit SEMUANYA TAK MAIN DAN DI TERIMA.
Harap maklum
 
Last edited:

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
bagus.harga yg menarik.bantu MELAYU MUSLIM. :)
 

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
Maxis 9.6
celcom 9.5
digi 9.7

cod sahaja di sg buluh

contact number
0192812263

salam..tumpang tanya skit tuan tanah..stok ada byk ke?konsisten tak?kasi detail skit leh..tq:D
 

han549812

Freshie
Joined
Feb 20, 2008
Messages
44
Reaction score
0
Points
6
salam..tumpang tanya skit tuan tanah..stok ada byk ke?konsisten tak?kasi detail skit leh..tq:D


Kalau nak main prepaid ..... ikut pengalaman...... mana yang rasa harga ok ..... sapu jer ..... stok banyak ke ..... konsisten ker ..... tu taruk kat no 2 dulu ...... supp aku pernah cakap bende murah jgn mimpi nak stabil barang .....
 

WMComm

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2008
Messages
22,845
Reaction score
95
Points
120
Kalau nak main prepaid ..... ikut pengalaman...... mana yang rasa harga ok ..... sapu jer ..... stok banyak ke ..... konsisten ker ..... tu taruk kat no 2 dulu ...... supp aku pernah cakap bende murah jgn mimpi nak stabil barang .....

konsisten ada maksud sebaliknye.dari situ kita tau runner ni SCAM atau tidak.harga kad/eload ambil masa lama untuk turun.so harga/stok akan konsisten jika runner direct deal dengan dealer ataupun distributor.sekadar berkongsi. :)
 

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
konsisten ada maksud sebaliknye.dari situ kita tau runner ni SCAM atau tidak.harga kad/eload ambil masa lama untuk turun.so harga/stok akan konsisten jika runner direct deal dengan dealer ataupun distributor.sekadar berkongsi. :)


yup.btul tu..sapu tetap sapu.harga ok boleh borong.tp SCAM tu sebelah pihak saje yg SCAM..bg detail agar kita trust each other.kalo tuan tanah leh kasi detail ape salahnya.bleh share.namanya biz.pengalaman tu bila dah terkena/tahu baru jd pengalaman..orang berpengalaman jual/beli prepaid pun ramai kene SCAM.kita berniaga satu nk cari untung,kebajikan n satu lagi nk belajar perangai orang..sekadar berkongsi:D
 

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
Kalau nak main prepaid ..... ikut pengalaman...... mana yang rasa harga ok ..... sapu jer ..... stok banyak ke ..... konsisten ker ..... tu taruk kat no 2 dulu ...... supp aku pernah cakap bende murah jgn mimpi nak stabil barang .....

harga ok tu dah jd no2..leh pakai ke stok tu hanya owner ngan konco2nya yg tahu.prepaid ni biznya tak transparent kene amik detail byk2.utk proof..sebab nk commit.kalo legal ape salahnya..nanti deal lain..pastu kene kasi duit dulu..lepas kasi duit..dapat kad..lepas lego kad kat customer baru tahu takleh pakai..pastu citer kat orang yg kita ni kene tipu ngan supplier.kalo sepuluh keping leh senyum lg..modal dah hangus,customer cakap kita lak yg SCAM..takkan nk kasitau customer stok yg supplier SCAM lak.sape nk percaya..pastu kene banned ngan customer.sekadar bkongsi:D..panjangya citer..:eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register