Top 2 Takaful Company

CG Sponsors




Dqueen

Freshie
Joined
Apr 9, 2008
Messages
34
Reaction score
0
Points
6
salam, :)
forumer2 sume. Queen tgh mengong nie.:-? Queen baru nak join takaful tp antara ETIQA & IKHLAS mana yg baguih. Queen kompius ler. ade sape2 agent ker, leader ker, yg memula join ETIQA pas2 kuar masuk IKHLAS n sape2 memula join IKHLAS pas2 kuar masuk ETIQA. klo sape2 penah, tlg bgtau why u all lompat sana lompat sini. bukan nak soh sape2 berdebat or memburuk kan each other tp selagi Queen x decide Queen xleh nak focus ape yg Queen buat. tlg present kekuatan masing2.tlg la Queen yer, leader2 or otai2 takaful kat CG nih !!

TQ TQ frens. :)
 
Sponsored Post

MohDamir

Fun Poster
Joined
Jan 25, 2008
Messages
158
Reaction score
0
Points
10
Queen,
I don't think that is a correct way to ask about this matter. Why don't you pegi dengar sediri Business Opportunity kedua-dua company ni dan kemudian buat penilaian sendiri. Kalau u tanya umum macam ni, for sure there will be an argument. Just my 2 cents
 

onerich

Active Member
Joined
Apr 25, 2007
Messages
1,574
Reaction score
17
Points
25
yup..nanti masing2 tunjuk kehebatan masing2 dan ada kecelaruan pulak nanti..apa2 pun dua2 pun bagus....janji berapa sanggup saving monthly..:D
 

poknik

Legendary Member
Joined
Dec 11, 2007
Messages
14,007
Reaction score
280
Points
131
etiqa ngan TISB lebih kurang je.. produk pun tak jauh beza..
join je mana2... yang penting agensi dan upline bagus..
 

brodean

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2007
Messages
3,636
Reaction score
73
Points
30
salam, :)
forumer2 sume. Queen tgh mengong nie.:-? Queen baru nak join takaful tp antara ETIQA & IKHLAS mana yg baguih. Queen kompius ler. ade sape2 agent ker, leader ker, yg memula join ETIQA pas2 kuar masuk IKHLAS n sape2 memula join IKHLAS pas2 kuar masuk ETIQA. klo sape2 penah, tlg bgtau why u all lompat sana lompat sini. bukan nak soh sape2 berdebat or memburuk kan each other tp selagi Queen x decide Queen xleh nak focus ape yg Queen buat. tlg present kekuatan masing2.tlg la Queen yer, leader2 or otai2 takaful kat CG nih !!

TQ TQ frens. :)

gi je la dgr B.O.P kat tempat diorg..pastu decide sendiri..abih citerr
 

Dqueen

Freshie
Joined
Apr 9, 2008
Messages
34
Reaction score
0
Points
6
you all punye pendpt sume betul,TQ TQ. tp PK long term laa...nak pilih yg betul2 boleh n senang market. tp rasa nye TISB product dia limited kan mcm x byk jer..kerjaya nie mmg tough, so kene pilih brand yg senang market, tu jerk. Queen buat survey sendiri jer. ia bukan senang nak decide tmpt cari mkn n income nak jadi darah daging. xnak nyesal n silap pilih, i tau kerjaya yg ade upline downline nie, n klien komitmen, skali dah in very hard to go out, really...i think u all yg dah ade xperience tau mcmane Queen rasa camane nak decide.
 

dudin

Active Member
Joined
Sep 30, 2006
Messages
1,148
Reaction score
5
Points
25
you all punye pendpt sume betul,TQ TQ. tp PK long term laa...nak pilih yg betul2 boleh n senang market. tp rasa nye TISB product dia limited kan mcm x byk jer..kerjaya nie mmg tough, so kene pilih brand yg senang market, tu jerk. Queen buat survey sendiri jer. ia bukan senang nak decide tmpt cari mkn n income nak jadi darah daging. xnak nyesal n silap pilih, i tau kerjaya yg ade upline downline nie, n klien komitmen, skali dah in very hard to go out, really...i think u all yg dah ade xperience tau mcmane Queen rasa camane nak decide.
pi dengar2 dua2 company punya BOP...
aku syorkan klu rajin dtg tgk2 jgk BOP PruBSN :)
 

caup2003

Fun Poster
Joined
Dec 8, 2007
Messages
535
Reaction score
0
Points
10
pi dengar2 dua2 company punya BOP...
aku syorkan klu rajin dtg tgk2 jgk BOP PruBSN :)
btul kata dudin tu....tak salah pun dgr semua termasuk kami di pruBSN...at least u boleh buat lebih byk pilihan:):)
 

Dqueen

Freshie
Joined
Apr 9, 2008
Messages
34
Reaction score
0
Points
6
hahaha...:D, btul jugak noo....alang2 memilih, biar pilih betul2, licence dah ade, nak park kat mane jerk x tau..:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register