Info Top 10 syurga utk lelaki hidung belang

CG Sponsors




Sponsored Post

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
68,578
Reaction score
10,834
Points
1,896
org jepun pun lari cari ayam kat siam n betnam bos..mungkin di negara sendiri ayam nya mahei
ayam kat negara jepun kena bayar tax, sebab industri ayam i.e pelacuran sana legalized, dan menjadi kerjaya.

wonder kat siam dan vietnam, industri ayam i.e pelacuran legalized ke? ayam sana bayar tax tak..
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
68,578
Reaction score
10,834
Points
1,896
biasa tgk 999 cmm bnyk ayam terlepas..
sis kk, tu yg agaknya diwar-warkan kata industri seks (unlegalized) booming kat mesia sebab rega murah, ayam easily accessible mudah diakses oleh mana mana org ...
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,888
Reaction score
2,047
Points
206
mana ada pelacuran di malaysia.
PDRM terbaik.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
7,401
Reaction score
458
Points
91
Ayam malaysia pun kalau bayar tax kat gomen boleh jadi halal jugak.
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jun 3, 2013
Messages
68,578
Reaction score
10,834
Points
1,896
Ayam malaysia pun kalau bayar tax kat gomen boleh jadi halal jugak.
tn pudins, undang undang malaysia tak iktiraf pelacuran. jadi klu dia bayar tax pun tak menjadikan dia tu halal dari segi undang undang. ia masih lagi dikategori sebagai maksiat/jenayah

halal dari segi undang undang adalah apabila negara tu iktiraf pelacuran sebagai profesion, justeru itu kena bayar tax. seperti jepun.
 

Arluth

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 1, 2009
Messages
9,642
Reaction score
382
Points
91
Russia?????
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
153,422
Reaction score
21,052
Points
1,671
polis nafi msia ada pelacuran. bila la nk kua statement ni
 

Cricket

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2008
Messages
249
Reaction score
59
Points
20
Malaysia pun termasuk jugak ye, apa la Malaysia ni
really bad reputation this is..
Kl ni bersepah2.
Kang aku sebut kang.. kene ugut dgn abg kawasan mcm asri kene

Jalan kaki punya jarak dari balai pun ada.

Tapi tuj la nak wat camner. Sepet punya bisnes siapa berani kacau? Kawtim keras maaa.. bisnes haram kaw2 lepas tu claim penyumbang ekonomi negara terbesar
 
Sponsored Post
Top
Log in Register