BTC USD 56,863.4 Gold USD 1,771.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tony Eusoff bawa watak paderi, netizen tidak sabar tonton 'Penunggang Agama 2'

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,394
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,394
Reaction score
2,966
Points
201
Tony Eusoff bawa watak paderi, netizen tidak sabar tonton 'Penunggang Agama 2'
Tony Eusoff bawa watak paderi, netizen tidak sabar tonton 'Penunggang Agama 2'
PELAKON Tony Eusoff mencuri perhatian wargamaya apabila berkongsi poster filem terbaharu lakonannya, Penunggang Agama 2 yang berada di platform Astro First pada 19 Oktober ini.

Tony yang memegang watak sebagai seorang paderi yang bertugas di sebuah gereja di Cameron Highlands, Father Michael memuat naik foto tersebut untuk tatapan umum.

Selain Tony, filem sekuel ini masih mengekal teraju utamanya iaitu pelakon popular tanah air, Zul Ariffin sebagai Amir, bersama pelakon, penyanyi dan juga pengacara Azira Shafinaz sebagai Anna.



Menjengah ke ruangan komen, rata-rata wargamaya memberikan pelbagai reaksi terhadap filem terbaharu arahan Syafiq Yusof berkenaan.

Tidak kurang juga ramai yang tidak sabar menyaksikan kesudahan filem Penunggang Agama yang terdahulu.

Artikel asal ini diterbitkan di portal Gempak.
 
Sponsored Post

dloanman

CG Top Poster Club
Messages
30,596
Joined
Apr 15, 2012
Messages
30,596
Reaction score
2,296
Points
206
best ko filim ni? apo prasaan korang lps tengok filim ni?
 

akudotcom

CG Top Poster Club
Messages
20,394
Joined
Jun 17, 2007
Messages
20,394
Reaction score
2,966
Points
201
Tony eusoff = muka dan nama pentas macam org melayu tapi dia sebenarnya org bidayuh mix iban beragama kristian. nama sebenar anthony joseph
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Messages
324,578
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
324,578
Reaction score
16,558
Points
2,376
Tony eusoff = muka dan nama pentas macam org melayu tapi dia sebenarnya org bidayuh mix iban beragama kristian. nama sebenar anthony joseph

Kristian ye dia tu
Tak tahu pun sebelum ni
 

TT

CG Super Hardcore Club
Messages
161,786
Top Poster #5
Joined
Jan 13, 2009
Messages
161,786
Reaction score
22,055
Points
1,671
Penah kena jail dulu kes dadah kt singapore. Klo sini bole bincang lg denda je 🤭
 

lau_kau

Legendary Member
Messages
16,644
Joined
Aug 2, 2007
Messages
16,644
Reaction score
2,747
Points
201
Tunggu kluaq tv la br tngk huhuhh
 

g-man

Super Active Member
Messages
6,084
Joined
Jan 16, 2011
Messages
6,084
Reaction score
976
Points
121
Owh harini la kluar cite ni..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Messages
52,463
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
52,463
Reaction score
1,783
Points
596
Sempoi la masuk netflix tak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register