BTC USD 39,969.3 Gold USD 1,828.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Toner terpakai kat mana nak Jual?

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
kat office aku selalu ada cina datang collect...die bayar rm2-rm3 satu toner tu...member aku cakap die jual leh cecah rm16-rm20...sape tahu kat mana ada amik toner ngan harga camtu? :p:p
 
Sponsored Post

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
takde peniaga toner terpakai ke sini?
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
272
Points
51
takde peniaga toner terpakai ke sini?

kalo ko jumpa tempat leh tolak cakap kat aku sama, opis aku pn byk benda ni. ari tu aku simpan sampai bertimbun, pastu bila nk clear store aku bg free je kat akak cleaner suh dia jual.. kalau harga mahal nk juga aku jual sendiri
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
kalo ko jumpa tempat leh tolak cakap kat aku sama, opis aku pn byk benda ni. ari tu aku simpan sampai bertimbun, pastu bila nk clear store aku bg free je kat akak cleaner suh dia jual.. kalau harga mahal nk juga aku jual sendiri

kalau aku amik memang rm2-rm3 je..tujuan aku bukak thread ni nak selesaikan masalah kite nih hehehe jual sendiri...so mana tahu ada org amik mahal2 ke dalam thread ni :p:p...atau jual kat supplier yg amik mahal ke

ko office mana?
 

satsepit

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
3,902
Reaction score
272
Points
51
opis biasa je, kat ipoh..
dalam sebulan byk juga la tukar. mcm2 model. sb yg aku tau die amik harga murah tu yg aku bg kat cleaner je
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
opis biasa je, kat ipoh..
dalam sebulan byk juga la tukar. mcm2 model. sb yg aku tau die amik harga murah tu yg aku bg kat cleaner je


hurm.....tak silap aku tokey2 cine sane banyak yg nak...ko tak survey ke? cari la yg amik 1 rm10-rm15 ke...masyuk gak tu
 

masida

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2007
Messages
517
Reaction score
46
Points
20
cuba korang tel no ni: 017-3906069.Dia ni pembeli toner.Tak salah aku, mahal gak dia ambik!
:)sekadar membantu.
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
pe die toner ??hehehehe
 

Rishhana

Active Member
Joined
Feb 11, 2009
Messages
2,274
Reaction score
37
Points
30
Salam,



saya membeli semua jenis produk Toner,inkjet
tidak kira sama ada baru , expired dan terpakai serta kosong.

bagi inkjet sahaja ( expired tidak saya beli )



Toner Tiruan dan Inkjet Tiruan tidak saya ambil.
Toner yg tarikh expired saya ambil bergantung pada lama mana sesuatu toner itu expired dan berdasarkan permintaan.

Toner dan Inkjet terpakai saya akan ambil tetapi yg tulen sahaja.


soal ketulenan sesuatu toner dan inkjet saudara saudari boleh telefon saya untuk pengesahan bagaimana hendak mengetahui sesuatu toner dan inkjet itu tulen.

riben pun saya beli tapi bergantung pada model.

brand - canon , hp , xerox , samsung , oki ( bergantung pada model ) , lexmark , brother , toshiba , panasonic , dan lain lain

saya juga supply remac toner , toner expired yg masih boleh digunakan dan toner baru pada harga berpatutan

Kedah - Perlis - Pulau Pinang ( Penang ) - Perak - Selangor - Kuala Lumpur - Negeri Sembilan - Melaka - Johor - Pahang - Terengganu - Kelantan - Sabah dan Sarawak . Boleh Hubungi saya atau REMEDY KARUNG GUNI untuk kepastian sama ada kawasan saudara termasuk dalam senarai ejen lantikan REMEDY KARUNG GUNI untuk ambil TONER

EJEN SABAH ( Kota Kinabalu ) - HAYANA = 0107806338

019-6415927 - rishhana
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register