BTC USD 41,871.3 Gold USD 1,842.54
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tolonglah saya...

audra_anifa

Fun Poster
Messages
680
Joined
Apr 18, 2008
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
salam warga CG..
saya dalam proses nk bukak salun kecantikan..
bukan ape,saja nak rebut peluang(pengasas RZAC COSMETIC tu sepupu asben..so rugi rasanya kalo x amik peluang kan..
kedai saya dah survey,adala 2 3 choice..yg saya musykil skrg ni,nk mula dgn step yg mana dulu..
-cari tapak/kedai
-wat loan mara..
-terus daftar syarikat
-kursus saya akan pegi pada sepupu asben td tu..

#mana nak mula dulu?sape2 yg dah ada pengalaman bukak salun/kedai,pls ajarkan yer..


:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

traderfox

Super Active Member
Messages
7,770
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,770
Reaction score
243
Points
83
harap ada yg membantu..:p:p:p

Yang paling penting sekali even lebih penting dari modal ialah paras rupe tuan punye salun tuh...1st impression pelanggan paling penting...minta postkan dulu pic sedari audra anifa untuk saya nilaikan #:-S:">
 

audra_anifa

Fun Poster
Messages
680
Joined
Apr 18, 2008
Messages
680
Reaction score
0
Points
10
Yang paling penting sekali even lebih penting dari modal ialah paras rupe tuan punye salun tuh...1st impression pelanggan paling penting...minta postkan dulu pic sedari audra anifa untuk saya nilaikan #:-S:">

hehe..xpayahla kot..tp saya ni comey gak..hehe:)):)):))
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Messages
3,387
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
modal dh ada ke..
or br nk cari..
or ada skir2 utk setup opis ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register