BTC USD 54,406.3 Gold USD 1,792.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tolongggggggggggggggggggggggggg!!!

PinguSpy

Super Active Member
Messages
8,141
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
salam,
dah merata forum aku post semua xtaw huw... :(:)(:)((

Soalan 1: Dimanakah saya boleh mendapatkan script "klik2" mcm dapatwang[dot]com tu?? Dah jumpe tp perefer yg lebih smooth clean interface?? [10 markah]

Soalan 2: Dimanakah boleh dapat script yg mcm membership + mlm. Sale membership untuk akses product yg besh. Mcm MLM skit.
[10 markah]

Soalan 3: Dimanakah boleh dapat script yg merchant bole bukak group + iklan produk so user >> masuk ke web sye dan promote produk untuk merchant + merchant kasi bonus + siap susunan mcm MLM. [10 markah]

Soalan 4: Nyatakan script2 yg besh untuk mlm / affiliate / matrix / leads / etc..etc yg besh.

Sekian terima kasih. ; )

:-?
 
Sponsored Post

PinguSpy

Super Active Member
Messages
8,141
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
thx.. takan up je heheher

dah banyak jumpe skang tgh nak cari yg interface clean and smooth..


infinitydownline.com ?? spe ade script mcm web nih??
 

Penz

Fun Poster
Messages
223
Joined
Nov 3, 2007
Messages
223
Reaction score
2
Points
15
ada script..
pergi kat pakcik google, taip "script nulled"
mcm2 script ada..mlm,email,clone,drone, semuanya crack..pepandai la.
 

zalweb

Super Active Member
Messages
5,156
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,156
Reaction score
286
Points
81
Pnjngnyer tolonggg dia..heheh
 

zalweb

Super Active Member
Messages
5,156
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,156
Reaction score
286
Points
81
thx.. takan up je heheher

dah banyak jumpe skang tgh nak cari yg interface clean and smooth..


infinitydownline.com ?? spe ade script mcm web nih??

Yang clean tu template dia jer...Skrip mana2 pun boleh pakai untuk wajah serupa...
 

taufic

Legendary Member
Messages
14,651
Paid Membership
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
694
Points
161
kat wc byk kot.. ntah
 

PinguSpy

Super Active Member
Messages
8,141
Joined
Jan 15, 2007
Messages
8,141
Reaction score
114
Points
73
Penz - aku dah masuk hotscripts.com bersepah2..tp aku nk yg mcm soalan diatas..

zalnet - bukan lol.. tp interface bahagian member dia x besh + campur2 dgn lead siap campur paypal... memnag terlebih lengkap sgt :(

wc lagi lah xde.. yg ade pun script mlm aku dah test = x besh :((
 

niurexx

Active Member
Messages
1,052
Joined
Nov 10, 2009
Messages
1,052
Reaction score
24
Points
35
kalau nak 100% exactly mcm ape yg ko nak memang xdapek la... unless ko hire programmer untuk buatkan tp kosnya plak agak tinggi... aku ada script mlm + networking yang aku buat sebelum nih tp semuanya copyright untuk client aku so aku xleh kasik sewenang2nya.... xdapat nak tolong la..

kalau ada budget bleh la upah programmer, kalau bajet kecik try cari freelancer...
 

gandaduit

Super Active Member
Messages
8,487
Joined
Mar 26, 2008
Messages
8,487
Reaction score
38
Points
80
hahha ada skrip yang aku buat! tapi tak free la,,bayar la...hahahaha
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register