<<Tolongggggggggg>>

CG Sponsors




matagas

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,218
Reaction score
30
Points
110
perlukan pertolongan:((
blog kawan aku telah dihack
macam mana nak betulkan semula:-?
dia keluar paparan mintak username dan password pulok (rujuk gambo)



mcm mana nak buang benda tu
ni blog dia http://www.ustazcyber.com/
tolongggggggggggggggggggggggggggg
 
Last edited:
Sponsored Post

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,212
Reaction score
830
Points
176
hehehe... apa daa ko ni matagas... small the matter... kasi reset ler balik... cari hosting provider mintak dia tolog resetkan... lagipun umno.com sure orang hack..
 

matagas

Super Active Member
Joined
Feb 2, 2007
Messages
8,218
Reaction score
30
Points
110
hehehe... apa daa ko ni matagas... small the matter... kasi reset ler balik... cari hosting provider mintak dia tolog resetkan... lagipun umno.com sure orang hack..
mcm mana tok:-?
yg hack ni org umno agaknya:-?
sebabnya blog ni bukan pasal umno:D
http://www.ustazcyber.com/

satu lg bolg ni tak pakai hosting provider..cuma beli domain je..pastu point ke blogspot
 
Last edited:

rijal2009

Marked as Scammer, (until issue resolved)
Joined
Jul 8, 2009
Messages
9,169
Reaction score
286
Points
81
umnoob..............
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
buat la backup setiap minggu ...
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
Kena rajin buat backup bro ... aku dulu dah kena mcm tu .. blog create dari 2004 tapi langsung takder backup ...hancus .. air mata darah keluar pun tak guna ...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register