To Sell tolong tukar tajuk thread mengikut format tajuk

CG Sponsors




kak angel

Junior Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
58
Reaction score
0
Points
6
JIMAT MINYAK sehingga 30%
MENAMBAH KUASA 20%
KURANG ASAP 98%



Telah dibuat kajian keatas kereta kelisa (keluaran 2006)
Petrol sebanyak RM20.00 dan add-on energy oil (1/5) jarak perjalanan sejauh 220++ km

Kajian keatas kereta Nissan Sunny ….. (keluaran 1984)
Petrol sebanyak RM20.00 dan add-on energy oil (1/5) jarak perjalanan sejauh 130++ km

Kajian keatas kereta wira
Petrol sebanyak RM50.00 dan add-on energy oil (1/2) perjalanan sejauh (+ -) 500km


KEISTIMEWAAN ENERGY OIL


MENJIMATKAN MINYAK PETROL

Setelah mencampurkan Aditif Bahan Bakar, proses pengionan membolehkan pembakaran lebih sempurna, meningkatkan jarak perjalanan serta menjimatkan kegunaan minyak petrol.

MENAMBAH KUASA ENJIN
Menurut kajian makmal, kelajuan kenderaan yang tidak menggunakan aditif ialah 100km/j, manakala kenderaan yang menggunakanaditif ialah 120km/j keatas.

MEMBERSIH “INJECTOR”. “SPARK PLUG”, KARBURETOR & SISTEM PENGHANTARAN MINYAK
Aditif bahan bakar boleh mengurangkan dan menghalang pembentukan kotoran atau mendapan pada permukaan “injector”. “spark plug”, karburetor & sistem penghantaran minyak. Ia juga boleh mencairkan kotoran dan mendapan di semua bahagian enjin dan menjamin kebersihan enjin.

MEMANJANGKAN JANGKA-HAYAT
Dengan mengekalkan kebersihan enjin, ia menjamin kelancaran enjin lalu mengelakkan kemungkinan gosokan yang akan merosakkan enjin, maka dapat memanjangkan jangka-hayat enjin.

ENJIN LEBIH SEJUK DAN SENYAP
Semasa enjin berjalan, ia mengurangkan gosokan antara permukaan enjin dan kebisingan enjin serta menurunkan tahap kepanasan enjin dalam jangka masa yang panjang.

LEBIH SENANG MENGHIDUPKAN ENJIN

MENGURANGKAN PENCEMARAN ALAM SEKITAR
Diperbuat daripada sumber bahan-bahan kelapa sawit yang semulajadi, tidak mengancamkan kesihatan manusia dan alam sekitar.

CECAIR YANG TIDAK MUDAH TERBAKAR
Mengandungi 90% keatas daripada bahan-bahan semulajadi kelapa sawit, maka ia tidakmudah terbakar

MENGURANGKAN ASAP HITAM
Kajian makmal membuktikan bahawaAditif Bahan Bakar boleh mengurangkan karbon monoksida, hidrokarbon, hydrogen sulfat dan nitrogen oksida yang dikeluarjan dari enjin.







HARGA

Satu batang energy oil
RM 12.00
Untuk kegunaan petrol RM100.00

boleh dipotong kecil bersesuaian dgn kadar petrol yg digunakan.
Cth: 1 batang dipotong 5 …. Ambil 1 bahagian utk RM20.00 petrol

CARA KEGUNAAN ENERGY OIL
Tuang minyak petrol ATAU masukkan energy oil (yg mana dahulu x jadi masalah) kedalam tangki kenderaan anda, kemudian masukkan energy oil kedalam tangki tersebut. Energy oil akan larut bersama petrol.



Harga promosi
1 paket (5 batang) hanya berjumlah RM60.00 termasuk kos penghantaran
Cara penghantaran (melalui maybank2u)

Selepas transfer
sms/email/ym/fax
(nama, alamat penuh, jumlah wang & masa bank in)

Pengantaran melalui poslaju
Kos penghantaran RM5.00



Berminat Hubungi :
Sms: 019-959 4229
Email : [email protected]
Fax : 09-797 6791
YM : starr_gurlzzz (dilayan bergantung kepada kelapangan masa)

No. akaun Maybank : 153010569089
(anita ismail)
 
Last edited:
Sponsored Post

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
klu dapat jimat 15% ini bermakna macam tak jimat lah eekk...

pasal apa untuk minyak rm100 kena masuk satu batang yang bernilai rm12, kat situ dah peningkatan 12% pastu campur lagi kos penghantaran rm5 untuk lima batang jadinya setiap satu batang rm1...kat cn naik lagi 1% tinggal lagi 1% jer...

sori tuan tanah bukan nak drop sales yer tapi sebaiknyer buat calculation dulu...
 

kak angel

Junior Member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
58
Reaction score
0
Points
6
biasa la tu ..... x kan nak anto percuma plak
kalau beli direct pun memang rega 1 batang rm 12.00

lain la kalau jd pengguna berdaftar
dpt harga 1 btg RM10.00 je
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
kalo nk beli 10 camner

ader diskaun tak kak angel:">:">
 
Sponsored Post
Top
Log in Register