tolong sesangat!!! problem nak format pc..

CG Sponsors




arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
geng.. aku ade problem.. aku tak boleh nak format pc aku sebab dia pakai winguard pro.. dari boot pun tak boleh... nak masuk my computer pun tak boleh.. macammana yer.. saper yg pandai,bijak,, tolong ajar aku sikit....

rasanya pc ni pakai software ni -----> winguard pro

jadi software ni dah protect semua.. macammana aku nak buat..
lebih lanjut lagi... disini---->problem

http://www.youtube.com/watch?v=J9ud4ncxLMs
 
Last edited:
Sponsored Post

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
help... help... aku dah takleh tido ni,,, asyik fikir benda nie...
 

qaz123

Super Active Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
5,645
Reaction score
169
Points
78
meh sape2 yg pro...tlg membe kita ni...aku leh tlg up kan je...uhuhuhu
 

MzJb

Active Member
Joined
Mar 9, 2008
Messages
1,004
Reaction score
14
Points
25
semua dh tido la.. tunggu sok ye..
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
adoi... oklah aku pun tido jugaklah.. esok tolong upkan yer semua... kerjasama anda semua amatlah dihargai dan didahului dgn ucapan juta juta lemon terima kasih...
 

aragon

Fun Poster
Joined
Nov 8, 2007
Messages
479
Reaction score
32
Points
20
ko poie bukak hardisc tu pasang kat pc lain dan format...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register