tolong saya....

CG Sponsors




puterasizuka

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2008
Messages
482
Reaction score
1
Points
15
salam sume...
saya baru beli mp4
tapi saya xtau gune...
camne ek?
nak masukan lagu pun xreti
nak masukkan video pun xreti..
ada sape2 leh ajo x??
 
Sponsored Post

L.O.V.E

CG Top Poster Club
Joined
Jul 9, 2007
Messages
28,931
Reaction score
6
Points
120
salam sume...
saya baru beli mp4
tapi saya xtau gune...
camne ek?
nak masukan lagu pun xreti
nak masukkan video pun xreti..
ada sape2 leh ajo x??
lor.. guna ah kabel sambungkan kat pc mp4 tu...
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
klakor ler ko nih. time beli x tanye ker dgn salesman tuh. hehe...

jolok ler usb tuh kat pc, pastu transfer mp3, mp4 dll
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
salam sume...
saya baru beli mp4
tapi saya xtau gune...
camne ek?
nak masukan lagu pun xreti
nak masukkan video pun xreti..
ada sape2 leh ajo x??
patut nyer time hang beli mp4 tu da satu cable. Cable USB. Hang cucuk arr USB tu kat PC hang.. kalo win XP / VISTA slalu detect auto kalo x mmg kena arr install software dia.. Gi satu hang patut de 1 CD installation kalo PC hang xpat auto detect mp4 hang tu baru arr pakai CD tu.

Pastu transfer je file lagu ke video ke yg compatible dgn mp4 hang tu dari PC hang. Slalu mp4 support format .mp3/.mp4/etc etc tgk jenis
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
cuba terangkan sikit

jenis mp4
pc ko
windows ape
dll yg berkaitan
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
masalahnya bila cucuk x kuar ape2 signal pun...
ckuar signal tu = lampu LED xbernyala ke? Kalo LED xbernyala = ko nyer mp4 xcukup batteri tp slalu nyer kalo cucuk USB tu dia akan charge trus mp4 hang tu.. maybe hardware defect?
 

tmwwtw

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
3,816
Reaction score
97
Points
30
biase mende baru kene caj bateri. mcm henpon gak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register