USD MYR 4.12450 BTC MYR 258,001 Gold MYR 7,287.39
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

irfan27

Junior Member
Joined
Dec 16, 2013
Messages
82
Reaction score
3
Points
11
Peringatan buat kita juga... fikir dulu sebelum komen atau post something.

Kalau rasa komen kita kasar, kurang enak di dengar better jadi silent reader. :censored:
 
Sponsored Post

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,810
Reaction score
1,617
Points
201
Buat second id aa tuk komen2 sosmed ni
 

puyol

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,238
Reaction score
2,308
Points
201
rilek lah tyco. tarak apa2 lah.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,005
Reaction score
630
Points
121
Senyap jer tuan punya badan, dah lepas ke dalam apa..
 

Gigahertz CS

Active Member
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,704
Reaction score
173
Points
48
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni
Aku pun kena 4 hari lepas kat setapak.
Aku cari rumah. Ada honda civic pdrm tgh ronda. Diorang tahan aku. Nak tgk lesen aku bagi la.
Ayat yg paling aku x puas hati
" Awak confirm xde buat jenayah kan"
Kat seberang jalan tu ramai giler tak pakai helmet pandu melulu. Kita yg tgh nak hantar barang di kacaunya.
 

Emy_Ezra

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2012
Messages
5,667
Reaction score
289
Points
96
Mana brader taiko ni?
Dah dikutip ke?
Hidup lagi ke?
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
12,995
Reaction score
2,147
Points
201
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

takde mende la TT

polis tu memang berakai
Bila dia nampak suspicious person, dia pegi la tanya selidik siasat

bukan TT ckp “takde akai ke”
Semua org berakal samada nak guna atau tidak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register