BTC USD 23,575.8 Gold USD 1,917.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

Sponsored Post

Gigahertz CS

Active Member
Messages
1,815
Joined
Sep 23, 2011
Messages
1,815
Reaction score
211
Points
48
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni
Aku pun kena 4 hari lepas kat setapak.
Aku cari rumah. Ada honda civic pdrm tgh ronda. Diorang tahan aku. Nak tgk lesen aku bagi la.
Ayat yg paling aku x puas hati
" Awak confirm xde buat jenayah kan"
Kat seberang jalan tu ramai giler tak pakai helmet pandu melulu. Kita yg tgh nak hantar barang di kacaunya.
 

akudotcom

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,372
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
35,372
Reaction score
4,590
Points
261
Awards
1
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

takde mende la TT

polis tu memang berakai
Bila dia nampak suspicious person, dia pegi la tanya selidik siasat

bukan TT ckp “takde akai ke”
Semua org berakal samada nak guna atau tidak
 
Sponsored Post

Top
Log in Register