BTC USD 23,480.2 Gold USD 1,914.64
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

lats840

Active+ Member
gem
Messages
4,033
Joined
Mar 15, 2009
Messages
4,033
Reaction score
1,341
Points
111
harap forumer cg tak suka viral2 posting kita dlm ni

watever post at cg stay at cg :D


Isshh...
Mana boleh, kne viral la...
Baru popular......

Kerana santan, pulut binasa...
Kerana mulut, badan binasa...
Kerana jari, kan dah rasa....

Hahhahaa....
Tkde ape la TT, bg tau je acc kne hack....
Lpas tu buat2 innocent...
Kan script biasa tu.,...
 
Sponsored Post

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
18,078
Joined
Oct 27, 2008
Messages
18,078
Reaction score
1,501
Points
201
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

Wslm... Pandai komen pandai la hadap...
 
Sponsored Post

Top
Log in Register