USD MYR 4.12450 BTC MYR 257,983 Gold MYR 7,283.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,459
Reaction score
444
Points
51
harap forumer cg tak suka viral2 posting kita dlm ni

watever post at cg stay at cg :D


Isshh...
Mana boleh, kne viral la...
Baru popular......

Kerana santan, pulut binasa...
Kerana mulut, badan binasa...
Kerana jari, kan dah rasa....

Hahhahaa....
Tkde ape la TT, bg tau je acc kne hack....
Lpas tu buat2 innocent...
Kan script biasa tu.,...
 
Sponsored Post

userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,412
Reaction score
75
Points
80
"akai ada ke?" agak2 ayat ni boleh dipersalahkan di bawah akta apa ye? tiada unsur2 provokasi keterlaluan pun. so dont worry, be happy.
 

ViperX

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2016
Messages
4,780
Reaction score
600
Points
81
"akai ada ke?" agak2 ayat ni boleh dipersalahkan di bawah akta apa ye? tiada unsur2 provokasi keterlaluan pun. so dont worry, be happy.
dalam akta perlindungan data peribadi kot... kot2 function akta ni...
 

santes

Fun Poster
Joined
Apr 9, 2019
Messages
125
Reaction score
18
Points
15
tak ada apa lah bro.

'akai ada ke' bkn bahasa kesat pun.

kalau dlm drama tv pun dialog tu tak kena mute.
 

GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,810
Reaction score
1,617
Points
201
TT sebagai penjawat awam kan time tu?
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,005
Reaction score
630
Points
121
Macam tu pun ada orang viral jugak ke, heheh dah kira sopan lah ayat begitu kalau komen dalam media sosial.
Berlambak lagi komen-komen pedas terhadap pihak penguatkuasa kalau tengok dalam page diorang.
Aku rasa orang yang viral ni memang dah tak dak kerja sangat.
 

theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
7,058
Reaction score
765
Points
121
benda mcm tu pun nak viral ke, mmg betul2 takde keja pemviral tu hahaha.

takde apa la tu. 2-3 hari senyap la.
 

shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
15,498
Reaction score
652
Points
161
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

Wslm... Pandai komen pandai la hadap...
 

nokia3210

Active+ Member
Joined
Sep 6, 2012
Messages
2,624
Reaction score
431
Points
46
bro..real man should never back down his own word..
nama dah ganas..statement pun dah ganas..kasi hadap je..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register