USD MYR 4.12450 BTC MYR 258,356 Gold MYR 7,287.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

Sponsored Post

Emeseaen

Freshie
Joined
Mar 3, 2019
Messages
3
Reaction score
3
Points
8
Sebab ada ayat 'akai ada ke' tu yang tak best tu...huhu...en.polis cuma buat kerja dia je..'akai tuan memang la tahu tuan nak pergi buat kerja...tapi 'akai' en.polis mungkin tak tahu tuan nak kemana dan nak buat apa...InsyaAllah takde apa2 kot statement tu..doakan je yang baik2...lain kali hati2...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,235
Reaction score
12,483
Points
2,376
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

Komen tuan kena viral sebab ada ayat 'akai ada ke' je tu
Kalau tak mungkin takda apa pun
Tapi sebab tuan sendiri yang komen
Tuan kena tanggung la apa jua akibat nya nanti
Tuan pun boleh buat permohonan maaf secara terbuka di FB seperti cadangan sahabat forumer lain
 

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,810
Reaction score
642
Points
81
Xdak apa lah...

Ok ja kot...

Hg p survey area mana tu
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,594
Reaction score
1,953
Points
206
bertabahlah bro...

terlajak perahu can gostan,
terlajak tulis online can viral & skrinshotted & masuk jel kutip sabun

ekekekkeke
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,266
Reaction score
882
Points
121
doakan yang baik baik untuk tt... InsyaAllah.. tak de apa.
 

Penbiru

CG Top Poster Club
Joined
Jan 12, 2008
Messages
21,722
Reaction score
2,633
Points
201
saya pernah kena...kat tiktok.....komen kat satu video...dia viralkan komen saya....perlakuannya tak senonoh..saya komen...dia istihar saya dengkikan kebahagian dia...saya nak nak bertekak...saya delete akaun....sejak tu saya tak akan komen apa dah kat media sosial....apa org buat sekali pun saya baca je...kalau tak suka saya block....dan dan saya removed semua kawan kat fb.....dan hanya like page yg berfaedah sahaja...bukan apa bimbang tersalah komen lagi......so saya dah bertekad tak akan komen...cuma kat CG ni je lah kalau nak komen...hehehe
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,979
Reaction score
19
Points
65
saya pernah kena...kat tiktok.....komen kat satu video...dia viralkan komen saya....perlakuannya tak senonoh..saya komen...dia istihar saya dengkikan kebahagian dia...saya nak nak bertekak...saya delete akaun....sejak tu saya tak akan komen apa dah kat media sosial....apa org buat sekali pun saya baca je...kalau tak suka saya block....dan dan saya removed semua kawan kat fb.....dan hanya like page yg berfaedah sahaja...bukan apa bimbang tersalah komen lagi......so saya dah bertekad tak akan komen...cuma kat CG ni je lah kalau nak komen...hehehe

harap forumer cg tak suka viral2 posting kita dlm ni

watever post at cg stay at cg :D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register