BTC USD 23,574.0 Gold USD 1,915.03
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

tyco

Active+ Member
gem
Messages
4,076
Joined
Sep 16, 2010
Messages
4,076
Reaction score
1,656
Points
111
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni
 
Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
gem
Messages
8,306
Joined
Nov 11, 2016
Messages
8,306
Reaction score
1,159
Points
151
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja buka n nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni
buat permohonan maaf kat fb tuan. rasanya tak de apa tu.
 

cek mek molek

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
125,367
Paid Membership
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
125,367
Reaction score
21,292
Points
2,866
Awards
1
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

tn tyco, kat mana link tu, boleh share tak, nak baca jap
 
Sponsored Post

Top
Log in Register