USD MYR 4.12450 BTC MYR 257,887 Gold MYR 7,289.06
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Others Tolong post aku diviral di facebook..minta pandangan

tyco

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
4,002
Reaction score
1,626
Points
101
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni
 
Sponsored Post

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
7,266
Reaction score
882
Points
121
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja buka n nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni
buat permohonan maaf kat fb tuan. rasanya tak de apa tu.
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,938
Reaction score
264
Points
81
klu bc komen tu takde apa pon...tuan komen atas isu apa?blh bg link nak tgk (biar viral kat cg pula)..hehehe
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,979
Reaction score
19
Points
65
baca ayat tt macam takde apa je

ayat last tu la macam kasar ckit

next time hati2 ya bg statement :D
 

cek mek molek

CG Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Jun 3, 2013
Messages
78,496
Reaction score
12,465
Points
1,906
salam kengkawan semua ...

pagi tadi aku ada komen di satu page di facebook polis kacau apa hari ini

so aku komen la ayat tu berbunyi

saya penah disoal siasat oleh polis (kereta peronda polis) di waktu time nak mula kerja untuk survey denggi disatu kawasan perumahan ...padahal nak start kerja bukan nak pergi pecah rumah ...akai ada ke .....

begitu lah komen aku tersebut ...

so tak sampai 1 jam komen aku diviral di marata tempat

minta pandangan semua ...aku dah takut ni

tn tyco, kat mana link tu, boleh share tak, nak baca jap
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register